Curs de Producció Musical

Curs
Presencial
3 mesos
895 €

Descripció

Els cursos de producció musical estan equipats amb tecnologia molt completa, targeta de so Steinberg UR 22, un ordinador amb processador i5 a 16 Gb de Ram, teclat midi, auriculars, micròfon, taula de control de so, Cubase última versió, i el VST KOMPLETE 11. la connexió d'àudio de l'acadèmia facilita el contacte entre l'alumne i el professor, podent analitzar en tot moment el so i la creació de la producció.
73 Muzik Academy és un centre oficial Steinberg, el nostre Daw vehicular és Cubase i per això acostem de forma intuïtiva i fàcil d'assimilar el concepte d'un dels programaris més complets del mercat, gràcies també al temari creat per Julio Posadas enfocat a la creació de tot tipus de música de club.
La particularitat que tenim com a acadèmia de producció musical, és l'accessibilitat d'informació avalada per Steinberg, des de l'assessorament i suport, com l'actualització contínua dels programes que tenim.
Una altra de les novetats incloses en el curs és el regal del Cubase Pro (última versió), amb el preu global del curs.

Temari

Diversos dels punts del curs:
Mètode de treball.
Edició d'àudio.
Estructura musical, horitzontal / vertical. Creació melòdica i interpretació harmònica en escales d'acords.
Síntesi Midi.
Maneig de VST i Plugins.
Tractament de veu.
Equalització paramètrica.
Iniciació a la barreja i preparació en cadena de Mastering.
Tractament acústic i escolta plana de home studio.
 
Masterclass
 
Comptarem amb la col·laboració de grans professionals del sector que et explicaran la seva forma de treballar i els "trucs" que fan servir. A més de la gestió de les obres i els registres dels drets per part de Societat General d'Autors.

Objectius

Aprendràs a compondre i produir les teves pròpies cançons.

Titulació obtinguda

Certificat propi del centre

Perspectives laborals

Comptem amb la col·laboració d'empreses del sector per a la realització de pràctiques i possibilitat de treball indefinit. També disposem de 2 segells discogràfics per llançar a la venda les produccions.

Preu

895 €
Els pagaments podran ser al comptat o fraccionats en mensualitats.

Avantatges del curs

Els alumnes disposen d'una estació de treball individual. Comptem amb boxes DJ i estudi de Producció completament insonoritzat i condicionat. A més, podran accedir a les instal·lacions de per vida.

Borsa de treball

Empreses del sector musical.

Lloc on s'imparteix el curs

C/ del Clot, 153 - 08026 Barcelona

Horari

Les classes són els dilluns i dimecres. Pots triar entre tres torns: - Matí: 11:30-14:00 - Tarda: 16:30-19:00 - Nit: 20:00-22:30
Curs de Producció Musical
73 Muzik Academy
Campus i seus: 73 Muzik Academy
73 Muzik Academy
C/ Del Clot, 153 08026 Barcelona
Cursos més populars
X