CURSOS DE JAPONÈS

Pylmon Languages

Curs
Presencial
  • Barcelona

Descripció

Per a tots és coneguda la importància que tenen els idiomes a la nostra societat, tant a nivell personal com professional, avui en dia, és imprescindible conèixer almenys un idioma estranger (anglès).  
Actualment, a causa l'interès despertat tant a nivell cultural com empresarial amb altres continents, entre ells l'asiàtic, fa que tinguem la necessitat d'aprendre altres idiomes com són el xinès i japonès.  

Temari del curs

El curs consisteix en impartir 2 hores de classe a la setmana en un sol dia.Els grups són reduïts màxim 6 alumnes, els professors són nadius, titulats i amb experiència en l'ensenyament de l'idioma.  
En japonès hi ha tres tipus de signes.En el nivell 4 (bàsic) s'introdueixen els sons i es comença a estudiar el primer signe que correspon a les preposicions.Després s'introdueix el segon signe que correspon a les paraules que vénen de fora.  
En el nivell 3 s'introdueix el tercer signe que correspon a les paraules originals de la Xina.  
CURSOS INTENSIUS D'ESTIU

Destinataris

Aquests cursos van destinats a joves majors de 17 anys, universitaris, executius, empresaris, professionals i totes aquelles Presoner adultes que tinguin la necessitat d'aprendre japonès ja sigui per motius professionals o personals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

CURSOS DE JAPONÈS

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos