Ubiqum Code Academy

Curs en Data Analytics

Ubiqum Code Academy

Curs
Distància
6 Mesos
consultar preu

Descripció

En 6 mesos passaràs de ser un principiant sense cap experiència a ser un Junior Data Analyst, un dels perfils més demandats i millor pagats del mercat. No cal fer cap treball previ al curs, tot i que és imprescindible tenir pensament crític, capacitat d'anàlisi i detecció de patrons.

 

Els alumnes aprendran a analitzar grans conjunts de dades i identificar patrons que ajudaran en el procés de presa de decisions de qualsevol empresa o organització.

 

Al final del curs, els estudiants hauran elaborat un portafoli professional de projectes que els han donat una experiència real en anàlisi de dades, el que es tradueix en una seguretat per a exercir com Data Analysts al finalitzar.

 

Eines


 • R Programming Language

 • WEKA Machine Learning


 

Habilitats


 • Predictive Analytics

 • Regression Analysis

 • Classification

 • Structured Data Processes

 • Sentiment Analysis

 • Internet of Things

 • Data Visualization

 • Time Series Analysis

 • Data MiningVeure més

Temari del curs

Setmanes 1-10
 
En aquest mòdul inicial els estudiants treballaran com analistes de dades per Blackwell Electronics, una cadena de botigues d'electrònica de consum, amb un canal digital. La seva tasca és utilitzar Data Mining i Machine learning per investigar els patrons de compra dels seus clients per canals i zones geogràfiques.
 
Les inferències que els estudiants treguin dels patrons de les dades ajudarà a prendre les decisions correctes al departament de Vendes i Màrqueting i a entendre la relació entre les dades demogràfiques del client i el seu comportament de compra.
Finalment, els estudiants presentaran els resultats a l'Equip Executiu, explicant les fortaleses i debilitats dels enfocaments que es van aplicar i faran suggeriments per seguir millorant.
 
L'empresa de tecnologia, Blackwell et contracta per predir quins potencials nous productes, que l'equip de vendes està considerant afegir a la cartera de productes actual, serien els més rendibles. Les inferències que els estudiants treguin dels patrons de les dades, ajudarà a prendre les decisions correctes al departament de Vendes i Màrqueting, i a entendre la relació entre les dades demogràfics del client i el seu comportament de compra.
 
Setmanes 11 a 20
 
El treball per Blackwell Electronics continua. Ara, l'objectiu és aplicar els mètodes de Data Mining per desenvolupar models predictius.
En aquest curs, els estudiants faran servir Weka i el llenguatge de programació estadístic R, a més de Machine Learning per predir quins potencials nous productes, que l'equip de vendes està considerant afegir a la cartera de productes actual de Blackwell, serien els més rendibles.
 
A més, els estudiants crearan un model per predir quina marca dels productes tecnològics de Blackwell prefereixen els clients, basant-se en les dades demogràfiques del client recollits d'una enquesta de màrqueting.
 
Finalment, els estudiants presentaran els resultats a l'Equip Executiu, explicant les fortaleses i debilitats dels enfocaments que es van aplicar i faran suggeriments per seguir millorant.
 
Setmanes 21 a 30
 
En aquest curs, els estudiants treballaran per a una start-up tecnològica d'Internet de les Coses que vol utilitzar Data Analytics per resoldre dos problemes del món físic:
Ús intel·ligent de l'Energia: modelatge de patrons de consum d'energia per hora del dia i els dies de l'any en una residència típica, el sistema elèctric és supervisat per diversos aparells.
 
Localització en Interiors: determinar la posició física d'una persona en un espai interior, prenent les empremtes dels dispositius mòbils per Wifi.
 
Els estudiants aprendran a fer servir el llenguatge de programació estadístic R per realitzar presentacions, generar estadístiques descriptives i crear models predictius utilitzant tècniques de regressió de sèries temporals, i classificadors estadístics. Finalment, els estudiants presentaran els resultats a l'Equip Executiu de la start-up, explicant les fortaleses i debilitats dels enfocaments que es van aplicar i faran suggeriments per seguir millorant.
Veure més

Destinataris

El Web Development Bootcamp de Ubiqum és sens dubte una bona opció per als següents tipus de persones:

 

 • Els que vulguin canviar de professió Vols deixar la teva feina actual i fer alguna cosa nova? Aprendre Data Analytics i Big Data és una idea fantàstica. És una de les noves professions amb més demanda del mercat.

 • Graduats recents Acabes d'acabar l'institut o la universitat? ¿Els nombres i els algoritmes et semblen un tema interessant? Amb aquest curs adquiriràs les habilitats necessària per iniciar una carrera en el camp del DA i Big Data i aconseguir una feina ben remunerada.Requisits

No hi ha requisits per a realitzar ser admès en aquest curs. De totes maneres, si que hi ha un procés d'admissió que et detallem més avall en l'apartat de "Prova d'accés".

 

Prova d'accés

El nostre procés de sol?licitud està format per dos passos:
1) Sol?licitud escrita en línia.
2) Entrevista personal per conèixer-te millor i avaluar el teu grau de motivació i compromís amb el curs.

Metodologia

Els nostres programes estan dissenyats seguint les més avançades tècniques de l'aprenentatge per la pràctica (learning by doing). En cadascun dels nostres cursos, els alumnes treballen en projectes reals de desenvolupament, perfectament estructurats, i guiats per un mentor expert en desenvolupament d'aplicacions. La metodologia es basa en un enfocament multidisciplinari. Exercicis individuals, treball en equip, vídeos i formats interactius permeten a l'alumne no només assimilar els coneixements si no portar-los a la pràctica més actualitzada i demandada.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i anglès.

Tipus d'avaluació

No hi ha avaluació, però sí que es fa un seguiment personalitzat de l'estudiant tant perquè aprofiti al màxim el temps lectiu com per potenciar el seu perfil professional en el mercat.

Horari/Torn

15 hores setmanals / 2 mitjançant videoconferències.

Places

10

Durada

La propera edició del començarà el 13 de febrer 2017 i conclourà el 9 juny 2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Ubiqum Code Academy - Carrer bruc 149, Depot Lab, Exiample, 08037 Barcelona.

Objetius

Els objectius del Web Development Bootcamp de Ubiqum són que l'estudiant adquireixi els coneixements i les habilitats claus per poder-se integrar en el món professional digital.

Titulació obtinguda

Donat que es tracta d'una oferta formativa no reglada, l'estudiant després de finalitzar el Web Development Bootcamp no adquireix cap titulació homologada.

Perspectives laborals

Ubiqum Code Academy ofereix la formació necessària i complementària per al bon desenvolupament d'una carrera professional en l'àmbit de la tecnologia i les empreses de nova generació ja que imparteix un contingut actualitzat i més el seu enfocament és totalment pràctic per així potenciar les habilitats més demandes pel mercat.

Promocions


 • Posem a la teva disposició opcions de finançament molt flexibles.

 • Ubiqum ofereix preus reduïts basats en la forma de pagament i la data d'inscripció.Preu

Diòsit de 400 euros.

Avantatges del curs

Adquirir els coneixements actualitzats que demana el mercat professional del sector tecnològic.

Potenciar les habilitats personals i interpersonals imprescindibles per al desenvolupament d'una carrera professional.

Formar part d'una comunitat cosmopolita i apassionada per la tecnologia.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs en Data Analytics

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos