DEA

Curs
Presencial
6 hores
Menys de 250 €

Descripció

Nom del curs : DEA - CURS DE SUPORT VITAL BÀSIC instrumentalitzat i desfibril · lació EXTERNA SEMIAUTOMÀTICA SVBI - DESA

Objectius del curs :
 
Adquisició dels coneixements i habilitats necessàries per poder dur a terme amb seguretat , decisió i eficàcia unes correctes maniobres de suport vital bàsic davant d'una persona en situació de compromís vital , incorporant a aquestes maniobres la utilització de dispositius de desfibril · lació externa semiautomàtica seguint les directrius de 2010 del Consell Europeu de Ressuscitació ( ERC ) per la disminució de la mortalitat i seqüeles que originen les aturades cardíaques sobtades ( PCS )

Contingut Oficial del DOGC 3795/08/01/2003 Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya .
 
- RCP Bàsica . Introducció RCP . Cadena Supervivència . Pràctica simulació integrada . RCP instrumentalitzada . Tècniques d'aspiració via aèria . Utilització borsa de reanimació i cànula orofaríngia . Desfibril · lació automatitzada ( DEA ) Què és , vista general, seguretat i manteniment DEA . Aplicació d'elèctrodes . Algoritme d'actuació en SVB . OVACE ( Obstrucció Via Aèria per Cos Estrany ) Ètica i legaliat . Tallers pràctics de SVBI - DEA
 
Observacions : Els alumnes que superin el curs obtindran la certificació per a l'obtenció del carnet oficial del DEA expedit per l'IES , Institut d'Estudis de la Salut . Generalitat de Catalunya . La tramitació de l'expedient per a la certificació oficial inclosa en el preu del curs .
 
Documentació : Fotocòpia DNI i fotografia mida carnet el dia d'inici del curs com a molt tard .
 
acreditació :
 
Titulació Oficial en SVBI i DESA del Consell Català de Ressuscitació ( CCR ) avalada per l'European Resuscitation Council i l'Institut d'Estudis de la Salut ( IES ) de la Generalitat de Catalunya . Certificat SAMC . Activitat acreditada amb 3,6 crèdits .

Destinataris

Personal sanitari en general (DUI, TER, TEL, TAE, TES, tècnics atenció sociosanitària, zeladors, podòlegs ...) Personal d'empresa amb DEA.

Durada

Dates del curs: Divendres 24 de gener de 16 hores a 20 hores Divendres 31 de gener de 16 hores a 20 hores
DEA
CENTRO DE ESTUDIOS SAM CLARET
Campus i seus: CENTRO DE ESTUDIOS SAM CLARET
CENTRO DE ESTUDIOS SAM CLARET
C/ SANT ANTONI Mª CLARET, 357-371 08027 BARCELONA
Cursos més populars
X