Decoració i Interiorisme

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

La correcta presentació i organització dels espais augmenta les vendes a les zones comercials i millora les condicions de vida i de treball en oficines i habitatges. Aquests professionals s'integren en un sector de creixent desenvolupament i demanda. Per formar part del mateix, aquest curs et aportarà una visió integral de la decoració, el disseny i l'interiorisme Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector comercial amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Crear un projecte de decoració, realitzar la planificació i el pressupost. Gestionar la relació amb el client. Crear diferents espais i ambients. Treballar amb combinacions adequades de formes i colors.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradi la decoració i l'organització dels espais i vegin en això una oportunitat professional del seu grat.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a professional de la Decoració i l'Interiorisme.

Perspectives laborals

Centres comercials. Empreses privades de decoració. Empreses d'esdeveniments. Empreses de disseny d'espais comercials. Fàbriques i distribuïdors de mobles. Botigues de decoració. Estudis d'arquitectura.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X