Curs de Dependent Especialitzat de Botigues d'Animals

Curs
Distància
Consulteu el preu

Descripció

És una realitat que, actualment, els animals estan ocupant una important posició dins de la vida de les persones; d'aquí cada vegada sigui més freqüent tenir una mascota. En aquest sentit, també cal destacar que no únicament parlem de gossos i gats, sinó que les noves tendències demostren que hi ha altres animals que estan competint per convertir-se en la mascota preferida. És una evidència.
Tenint en compte aquestes circumstàncies, a Campus Superior de Formació hem decidit preparar i presentar el Curs de Dependent Especialitzat de Botigues d'Animals. Com sempre, el nostre objectiu és facilitar una sortida professional a partir d'una adequada formació, que, en aquest cas, resulta molt completa per a un mercat actual i clarament en auge.

Requisits

Per realitzar el curs, l'alumne ha de ser major de 16 anys.

Metodologia

A distància: Material inclòs. Correcció d'exàmens. Tutories telefòniques. Campus virtual (materials complementaris). Pràctiques garantides.

Objectius

Curs orientat a treballar com Dependent en botigues d'animals, mascotes tradicionals i espècies exòtiques. Es tracta d'una formació avançada que permet no només la venda d'animals i productes característics de les botigues, sinó atendre el client davant consultes relacionades amb les seves mascotes.

Titulació obtinguda

Diploma acreditatiu del curs.

Promocions

Facilitats de pagament: Quotes personalitzades.
Curs de Dependent Especialitzat de Botigues d'Animals
Campus Superior de Formación
Campus i seus: Campus Superior de Formación
Campus Superior de Formación
Entença, 219-225 08029 Barcelona
Cursos més populars
X