Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial | On-line | Semi-presencial
2 anys
Consulteu el preu

Descripció

El cicle formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma et proporciona els coneixements necessaris perquè siguis capaç de desenvolupar i implementar aplicacions informàtiques multiplataforma, garantint l'accés a les dades de forma segura. Donada l'augment de dispositius mòbils i internet de les coses, estudiar i especialitzar-te en el desenvolupament d'aplicacions multiplataforma t'obre les portes a una professió amb grans oportunitats de futur que encara no som capaços d'imaginar.

Temari

Primer curs
 • Sistemes Informàtics
 • Bases de dades
 • Programació
 • Llenguatges de marques i sistemes de gestió d'informació
 • Formació i orientació laboral
 • Empresa i iniciativa emprenedora
Segon curs
 • Accés a dades
 • Entorns de desenvolupament
 • Desenvolupament d'interfícies
 • Programació multimèdia i dispositius mòbils
 • Programació de serveis i processos
 • Sistemes de gestió empresarial
 • Projecte de desenvolupament d'aplicacions
 • Formació en centres de treball

Competències per a les quals et prepara el curs

Desenvolupament en l'àmbit de l'Internet de les coses (IOT). Aprenentatge amb els llenguatges de programació multiplataforma més empleats. i Desenvolupament d'aplicacions mòbils natives i videojocs mòbils. Utilitzar i personalitzar programes de gestió empresarial i d'accés a dades. Emprar xifrat per desenvolupar programari segur.

Destinataris

Dirigit a joves estudiants amb inquietuds pel sector tecnològic que volen formar-se com a professionals al costat d'empreses de referència.

Requisits

Haver superat la Prova d'Accés a cicles formatius de grau mitjà per a persones de 17 o més anys. Estar en possessió del títol d'ESO, o equivalent (homologat a Espanya). Haver superat el curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau mitjà. Estar en possessió del títol de tècnic o de tècnic auxiliar. Haver superat el segon curs del Batxillerat Unificat i Polivalent (BUP) Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. haver superat un programa de qualificació professional inicial (PQPI) amb nota igual o superior a 8. Comptar amb una titulació que permeti accedir a un cicle formatiu de grau superior.

Durada

Durada: 2000 hores / 2 anys. Propera convocatòria: Setembre 2023.

Pràctiques

370 hores de pràctiques.

Perspectives laborals

Desarrollador de aplicaciones informáticas para la gestión empresarial y de negocio. Desarrollador de aplicaciones en el ámbito del entretenimiento y la informática móvil. Participar en la implantación de sistemas ERP-CRM evaluando la utilidad de cada uno de sus módulos. Gestor de la información almacenada en sistemas ERP-CRM garantizando su integridad. Desarrollador de componentes personalizados para un sistema ERP-CRM atendiendo a los requerimientos.

Avantatges del curs

En iFP et preparem amb les competències que requereixen les empreses i complementem la formació oficial amb: Organitzem cicles de conferències amb empreses per millorar la teva informació, formació i visió crítica de l'entorn. Treballem els tecnicismes i el llenguatge aplicat al teu curs de formació professional i ho complementem amb una extensa formació en anglès, equivalent al First Certificate. Obtindràs el certificat oficial ACTIC de la Generalitat de Catalunya (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que et permetrà demostrar el teu nivell de coneixement en competències digitals en el teu CV i davant de qualsevol empresa o administració. Per facilitar la teva inserció laboral desenvolupant habilitats i competències generals (de comunicació, treball en equip ...,).
Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma
iFP
Campus i seus: iFP
iFP
C/Llançà, 51 08015 Barcelona
Cursos més populars
X