Instituto Superior de Naturopatía

Curs de Dietètica i nutrició

Instituto Superior de Naturopatía

Descripció

Els aspectes dietètics i nutricionals sempre han estat importants en la recerca i conservació de la salut, així com de l'equilibri psicosomàtic de l'ésser humà. No obstant això, no en totes les èpoques han estat considerats com a elements imprescindibles tot i l'evidència de les seves bondats. Avui dia, encara que en ocasions per camins equivocats i amb motivacions no sempre justificades, la Dietètica i la Nutrició es situa en un lloc prioritari dins de les preocupacions de tots els pobles amb una mínima cultura social, higiènica i alimentària. Aquest curs de Dietètica i Nutrició ha estat planificat per posar a l'abast dels interessats tots aquells arguments, coneixements i eines necessàries per a una correcta aplicació de l'especialitat.
Veure més

Temari del curs

Extracte del Pla d'estudis de Dietètica i Nutrició:
Anatomia i fisiologia de l'aparell digestiu: Esòfag, estómac, intestins prim i gruixut, fetge, pàncrees. Sistema endocrí: Hormones, glàndules del sistema endocrí. Patologies del sistema metabòlic.
Nutrició: Conceptes alimentaris. Concepte d'energia. Aigua i electròlits. Els hidrats de carboni o glúcids. Els lípids o greixos. Les proteïnes. Les vitamines. Els minerals. Fibra alimentària. Additius. Higiene dels aliments. Toxicologia alimentària.
Dietètica 1: Grups d'aliments: Làctics, proteics, fècules, hortalisses, fruites, greixos, grup miscel·lani, nous conceptes alimentaris.
Dietètica 2: Alimentació equilibrada. Dietètica per: persones grans, hipertensió, dislipèmies, aparell digestiu, litiasi renal, gota, diabetis, obesitat. Paper de l'alimentació en la prevenció del càncer. Falses creences en l'alimentació.
Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Dietètica i nutrició

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Dietètica i nutrició