Curs de Dietètica i nutrició

Curs
On-line | Semi-presencial
6 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Els aspectes dietètics i nutricionals sempre han estat importants en la recerca i conservació de la salut, així com de l'equilibri psicosomàtic de l'ésser humà. No obstant això, no en totes les èpoques han estat considerats com a elements imprescindibles tot i l'evidència de les seves bondats. Avui dia, encara que en ocasions per camins equivocats i amb motivacions no sempre justificades, la Dietètica i la Nutrició es situa en un lloc prioritari dins de les preocupacions de tots els pobles amb una mínima cultura social, higiènica i alimentària. Aquest curs de Dietètica i Nutrició ha estat planificat per posar a l'abast dels interessats tots aquells arguments, coneixements i eines necessàries per a una correcta aplicació de l'especialitat.

Temari

Extracte del Pla d'estudis de Dietètica i Nutrició:
Anatomia i fisiologia de l'aparell digestiu: Esòfag, estómac, intestins prim i gruixut, fetge, pàncrees. Sistema endocrí: Hormones, glàndules del sistema endocrí. Patologies del sistema metabòlic.
Nutrició: Conceptes alimentaris. Concepte d'energia. Aigua i electròlits. Els hidrats de carboni o glúcids. Els lípids o greixos. Les proteïnes. Les vitamines. Els minerals. Fibra alimentària. Additius. Higiene dels aliments. Toxicologia alimentària.
Dietètica 1: Grups d'aliments: Làctics, proteics, fècules, hortalisses, fruites, greixos, grup miscel·lani, nous conceptes alimentaris.
Dietètica 2: Alimentació equilibrada. Dietètica per: persones grans, hipertensió, dislipèmies, aparell digestiu, litiasi renal, gota, diabetis, obesitat. Paper de l'alimentació en la prevenció del càncer. Falses creences en l'alimentació.
Curs de Dietètica i nutrició
Instituto Superior de Naturopatía
Campus i seus: Instituto Superior de Naturopatía
Instituto Superior de Naturopatía
08820 Barcelona
Cursos més populars
X