Curs de Dietètica i nutrició

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

T'interessa el món de la dietètica i la nutrició? Vols convertir la teva vocació en la teva professió? L'Escola de Sanitat i Salut de MasterD t'ofereix el curs de Nutrició i Dietètica. Aprendràs tot el necessari sobre el tractament dietètic de les malalties i l'avaluació nutricional de l'alimentació actual. A què esperes? La creixent preocupació per la salut i el benestar fan que aquesta formació sigui una interessant sortida professional.

Temari

Posem a la teva disposició tallers i seminaris presencials, entenadores personals i Centres de formació per tot Espanya. Tindràs accés a classes en directe i videoclases 24 hores. El curs complet de Nutrició i Dietètica es compon de:
• Mòdul 1. Generalitats i grups d'aliments.
• Mòdul 2. Alimentació equilibrada.
• Mòdul 3. Dietoteràpia.
• Mòdul 4. Alimentació i bellesa.
• Mòdul 5. Alimentació i nutrició en l'esportista.

Objectius

• Conèixer els aliments i les herbes medicinals, les seves característiques i aplicacions.
• Saber com es realitza un diagnòstic morfològic i la seva relació amb les dietes i aliments recomanables.
• Donar suport als nutricionistes en els controls periòdics de pes i en la modificació de dietes en funció de l'evolució dels pacients.
• Assistir als nutricionistes i endocrins en l'elaboració de dietes de control de pes.
• Ajudar els tècnics en nutrició en l'elaboració de menús en empreses de càtering.

Titulació obtinguda

A la finalització del curs, s'emetrà el corresponent Diploma als alumnes que hagin superat amb èxit els continguts del programa. A més el títol de Assessor Nutricional està acreditat per l'Associació Professional Espanyola de Naturopatia i Bioteràpia (APENB).

Perspectives laborals

El curs de Nutrició i Dietètica en línia és interessant per a: Sector de l'esport: monitors de gimnàs, entrenadors personals ... Professionals del sector sanitari amb interès en formar-se en el sector o reciclar els seus coneixements. Professionals de les teràpies naturals que desitgin ampliar els seus coneixements. Muntar el teu propi negoci, sobretot herbolaris i parafarmàcies. Hi ha moltes més sortides laborals com a assistent dietista en centres de salut, auxiliar de metges endocrins, responsable d'alimentació en empreses de càtering, consultor en alimentació ... A més, des de l'Escola de Sanitat i Salut de MasterD col·laborem amb més de 6.000 empreses del sector per a la realització de pràctiques professionals, entre elles Natur House i Aramark.

Professorat

Angelines Enfedaque. Ramón Mondejar. Raquel Sánchez. Belén Casal. Carmen Martínez. Luis Maicas.
Curs de Dietètica i nutrició
MASTERD Profesionales
Campus i seus: MASTERD Profesionales
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X