IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Diploma IED en Màrqueting i Comunicació de Moda

IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Curs
Presencial
180 Crèdits
  • Barcelona
11.700 €

Descripció

El Diploma IED en Màrqueting i Comunicació de Moda forma professionals en línia amb les necessitats actuals del mercat, plenament formats i capaços de combinar creativitat, eines de management i actitud emprenedora per desenvolupar les seves carreres en el sector de la moda, especialment en les àrees del màrqueting i la comunicació.

Metodologia

La metodologia didàctica d'aquest Diploma IED prioritza la professionalitat i la preparació acadèmica amb l'objectiu que l'alumne, en un futur laboral immediat, pugui desenvolupar les seves capacitats en un entorn canviant i competitiu, alhora que sàpiga conèixer-se a si mateix i potenciar les seves aptituds tant a nivell creatiu com estratègic. També es recolza en el know how de l'equip de professionals i de la pròpia escola, al learning by doing dels estudiants, i en la interdisciplinarietat entre totes les àrees que s'imparteixen a l'escola: Design, Visual Communication, Moda i Management for Creative Industries.
El curs potencia la cultura del projecte amb empreses per a solucionar la distància entre formació i món laboral. Els alumnes no només estudien la metodologia i les eines de les disciplines sinó que també aprenen a treballar i a relacionar-se amb briefings i clients reals.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'inici: octubre 2019.
Crèdits: 180.

Objetius

Aquest curs està orientat a donar una visió del món de la moda des de diferents àmbits i perspectives: la històrica i cultural, la dels dissenyadors, les marques, les col·leccions, les tendències de moda i els esdeveniments. Ensenya a l'alumne d'una manera pràctica i rigorosa les eines i tècniques del management, el màrqueting i la comunicació, sense oblidar en cap moment de les tecnològiques.

El programa està dissenyat per oferir uns objectius didàctics evolutius al llarg dels tres anys i concloure amb el projecte de final de carrera per a una empresa real. El primer any es focalitza en proveir una base cultural creativa del món de la moda així com introduir a l'alumne en les àrees del màrqueting, el producte, la comunicació i les tendències.

El segon any està centrat en l'aprenentatge de la gestió estratègica de les eines de màrqueting, comunicació i management en el món de la moda. S'aprèn a analitzar al consumidor, com distribuir el producte, màrqueting, publicitat, periodisme de moda, etc.

Durant el tercer any s'aprèn a desenvolupar plans estratègics de les diferents disciplines com les finances, la comunicació, compres, noves oportunitats de negoci, etc. sempre basats en casos pràctics. El curs finalitza amb el desenvolupament del projecte de final de carrera.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos Diploma IED es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). El Diploma IED adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). El Diploma IED és un títol privat propi.

Perspectives laborals

El programa de Màrqueting i Comunicació de Moda de l'IED forma professionals capaços de desenvolupar les seves aptituds i coneixements en un entorn internacional dins dels sectors de producte, màrqueting, distribució, retail, mitjans de moda on line i off line, publicitat, relacions públiques i gabinets de comunicació.

Ex alumnes IED MANAGEMENT treballen en:

Diesel Iberia, Mango, H Magazine, Surgery, Bread & Butter, Carion Wester, Harrods, Inditex, Net-a-porter, Reebok, XXL, Equipo Singular, Levi 's Strauss Iberia, Stopstealingmylook.com, Hebe Media London, Modelmanagement.com, Carin Wester Stockholm, Superga Turin, Surgery PR London, Springstudios.com London, McGregor Fashion Group Amsterdam, Desigual Barcelona, etc.

Preu

11.700 €
També et recomanem aquests cursos