ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
4.650 €

Descripció

En aquest programa proposa una formació multidisciplinària, una oferta formativa completa que abraça tots els aspectes necessaris perquè l'estudiant es senti capaç d'emprendre, dirigir, dissenyar i implantar projectes, serveis i aplicacions basats en Internet.

Temari del curs

El Diploma de Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa s'estructura a partir de les següents àrees temàtiques que s'integren en un projecte transversal que es desenvolupa al llarg de la durada del curs:

Aplicacions i serveis en xarxa

L'objectiu d'aquesta àrea temàtica és entendre Internet com a plataforma col·lectiva i comprendre en profunditat les seves possibilitats en la creació d'aplicacions i serveis online. L'objectiu d'aquest mòdul és aprofundir en conceptes clau relacionats amb la UX i l'estratègia. Per a la majoria de projectes web cal assegurar primer la seva idoneïtat i després la seva supervivència des d'un punt de vista de Negoci.
Conèixer de la forma més detallada possible quin serà l'entorn de Mercat, la proposta de valor que oferirem als nostres usuaris, el model de negoci, els objectius i KPI 's que mesurarem i transmetre-ho des d'una UX, Disseny Visual i copys memorables. A partir de tots aquests coneixements podrem assegurar la major de les conversions possibles per al nostre projecte web

eines

Es veuran una sèrie d'eines per a la gestió de continguts (CMS), cadascuna d'elles especialitzada en una finalitat determinada (social, comercial, comunicacional). S'aprofundirà en l'ús de Drupal i sobretot en Wordpress, tractant a amb detall la instal·lació, configuració, extensió usant mòduls i plugins.

També es destinarà especial atenció a eines existents per al mesurament web.

Llenguatges, API's i Mash-Up

L'objectiu és que l'estudiant entengui les dinàmiques de desenvolupament en entorns client / servidor i sigui capaç de treballar amb llenguatges com JavaScript i PHP, i en el maneig de la informació mitjançant bases de dades mySQL. L'assignatura pretén aportar a l'alumne els conceptes essencials per al desenvolupament d'aplicacions web. Permetent-li desenvolupar per si mateix la majoria de serveis més comuns, fins a poder comunicar-se i col·laborar amb professionals especialitzats en projectes de major envergadura i complexitat.
Un altre objectiu central és conèixer el funcionament de diverses eines i llibreries de codi per tal de ser capaços de customitzar i integrar-les en projectes propis. Es tractaran les APIs dels serveis web més populars (Youtube, Yahoo, Google, etc) i la creació de mashups, finalitzant amb les xarxes socials més utilitzades (com Facebook, Twitter, etc). L'enfocament serà totalment pràctic i amb una visió tècnica enfocada a professionals del disseny.

Creativitat, marca i negoci

L'objectiu serà dotar als alumnes de capacitat d'identificar i sintetitzar el focus d'un producte interactiu i, alhora, saber connectar amb el context en el qual s'emmarca: cultural, tecnològic i econòmic. Aquesta línia de connexió permet establir el full de ruta sobre la qual desplegar qualsevol projecte. Es tractaran qüestions com la definició de models de negoci, la comunicació del producte i la gestió de la reputació, així com aspectes legals que tenen a veure amb els negocis digitals.

Nota: els continguts del Diploma de Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web en cap cas es solapen amb els del Diploma de Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa.


Veure més

Destinataris


  • Graduats Superiors en Disseny.

  • Llicenciats en Ciències de la Comunicació.

  • Llicenciats en Enginyeria telemàtica i/o Informàtica.

  • Professionals amb experiència acreditada en l'àmbit del disseny.

  • Perfils professionals o acadèmics amb experiència acreditada.Requisits

Els estudiants han de tenir coneixements bàsics dels llenguatges HTML i CSS a un nivell de principiant. També es pressuposen nocions bàsiques de disseny gràfic.Idiomes en què s'imparteix

Castellà i anglès. És recomanable tenir coneixements bàsics d?anglès, ja que alguns materials o conferències impartides podran donar-se en aquest idioma.

Horari/Torn

dimarts, dimecres i dijous, de 17h a 21.15h

Durada

Anualment es realitza una edició de febrer a juliol

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny e Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Objetius

Entendre la importància de l'arquitectura de la informació com una estructura que dóna sentit al treball conjunt de tecnologia, disseny i interacció, etc.

Titulació obtinguda

Diploma de Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Preu

4.650 €
Curs 2017-2018: 4.650? (més 475? en concepte de drets de matrícula).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa