ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
4.650 €

Descripció

Internet és avui el lloc on més ens informem, comprem i relacionem, de manera que és indispensable formar professionals capaços d'entendre la total transformació que tal volum d'informació comporta i que sàpiguen aprofitar el seu potencial per al creixement social i econòmic.

El diploma de Postgrau en Disseny i Direcció Web forma part del Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet.


Temari del curs

estructura
El Diploma de Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web s'estructura a partir de les següents àrees temàtiques:
 
Mòdul 1. Filosofia d'Internet i aspectes globals de gestió
L'objectiu d'aquest mòdul és entendre el concepte d'interacció i les seves possibilitats, així com els principis de comunicació a Internet prestant especial atenció a la interdisciplinarietat en la creació de projectes web. Es prestarà especial atenció a la part de gestió del projecte, i s'oferiran eines de planificació d'activitats, tracte amb stakeholders, equips i negociació.
Mòdul 2. Estratègia de producte
L'objectiu d'aquest mòdul és aprendre mètodes i processos per al desenvolupament d'una estratègia de producte adequada, la definició d'objectius i mètriques d'èxit. Es treballaran diferents metodologies de conceptualització, investigació i modelatge d'usuaris i d'anàlisi de la competència.
Mòdul 3. Experiència d'usuari (UX)
L'objectiu d'aquest mòdul és dominar els conceptes clau que garanteixen una experiència d'usuari rica. Aprofundeix en factors com el disseny d'interacció, l'arquitectura d'informació, l'accessibilitat, els fluxos de navegació, la usabilitat. Es treballarà sobretot en tasques aplicades al desenvolupament de resultats concrets (per exemple wireframes o prototips) que fan avançar el desenvolupament del producte i la validació d'aquests resultats.
Mòdul 4. Disseny d'interfície gràfica
L'objectiu d'aquest mòdul és sintetitzar l'arquitectura, usabilitat i estratègia d'un projecte web mitjançant el disseny de la seva interfície gràfica. S'incideix en aspectes fonamentals de la comunicació visual interactiva i s'introdueix l'estudiant en la inclusió d'elements d'interacció i navegació en múltiples suports (per exemple interfícies web per a mòbil i escriptori). Es treballarà des de la conceptualització de visual mitjançant sketching fins a la realització de mockups i la definició d'una llibreria de design patterns.
Mòdul 5. Llenguatges de programació
L'objectiu d'aquest mòdul és aprendre els protocols de comunicació propis dels projectes web així com aprofundir en els llenguatges HTML i CSS. El mòdul inclou una introducció als llenguatges més utilitzats com HTML5 i CSS3. Es destinarà especial atenció a frameworks de desenvolupament més utilitzats i a qüestions de codi que afecten al desenvolupament per a múltiples dispositius (responsive).
Mòdul 6. optimització web
El mòdul introdueix l'estudiant en les metodologies i eines de mesurament, anàlisi del funcionament d'una presència online, per exemple una web. Es treballarà sobre l'obtenció de diferents tipus de mètriques i dades per a optimitzar els resultats mitjançant eines disponibles al mercat.
Nota: Els continguts del Diploma de Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web en cap cas es solapen amb els del Diploma de Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa.
Veure més

Destinataris


  • Graduats Superiors en Disseny.

  • Llicenciats en Ciències de la Comunicació.

  • Llicenciats en Enginyeria telemàtica i/o Informàtica.

  • Professionals amb experiència acreditada en l'àmbit del disseny.

  • Perfils professionals o acadèmics amb experiència acreditada.Requisits

Se suposa que l'estudiant té coneixements bàsics de llenguatge HTML i CSS a un nivell de principiant.

També es pressuposen nocions bàsiques de disseny gràfic.


Idiomes en què s'imparteix

Castellà i anglès. És recomanable tenir coneixements bàsics d?anglès, ja que alguns materials o conferències impartides podran donar-se en aquest idioma.

Horari/Torn

dimarts, dimecres i dijous, de 17h a 21.15h

Durada

Anualment es realitza una edició de setembre a febrer

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny e Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Titulació obtinguda

Diploma de Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Preu

4.650 €
Curs 2017-2018: 4.650? (més 475? en concepte de drets de matrícula).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web