ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau en Disseny Gràfic Aplicat a la Comunicació

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
4.600 €

Descripció

El Diploma de Postgrau en Disseny Aplicat a la Comunicació s'imparteix d'octubre de 2013 a febrer del 2014 i es pot cursar individualment o bé realitzar el Màster en Disseny Gràfic, que s'obté cursant els dos postgraus que el componen i té dues edicions:15a edició. Octubre del 2013: el títol de Màster en Disseny Gràfic s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Disseny Gràfic Aplicat a la Comunicació, d'octubre del 2013 a febrer del 2014, i el Diploma de Postgrau en Disseny Gràfic i Projectes Editorials, de març a juliol del 2014.

 

16a edició. Març del 2014:el títol de Màster en Disseny Gràfic s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Disseny Gràfic i Projectes Editorials, de març a juliol del 2014, i el Diploma de Postgrau en Disseny Gràfic Aplicat a la Comunicació, d'octubre del 2014 a febrer del 2015.
Veure més

Temari del curs

Estructura

Dins d'una dinàmica de problem-solving molt propera al món professional, el curs es vertebra al voltant de 12 projectes pràctics dirigits per professionals de primer nivell, on s'aprofundeix en la versatilitat necessària del dissenyador contemporani davant de les diferents necessitats, entorns, processos i llenguatges.

1. Primer bloc de projectes
Naming, Identitat, Sistemes gràfics, Tipografia corporativa.
Proporcionar una experiència sòlida i global dels programes d'identitat com a base conceptual per a resoldre la major part dels problemes propis de la comunicació visual.

2. Segon bloc de projectes
Editorial, Packaging, Senyalització, Visualització de dades.
La planificació i disseny de la informació com a mecanisme per anticipar i satisfer les diferents necessitats dels usuaris. Desenvolupament de vehicles de comunicació eficaços, comprensibles i fàcils d'utilitzar.

3. Tercer bloc de projectes
Gràfica publicitària, Motion graphics, Website, Interacció
Entendre els nous suports digitals com a eines complementàries i necessàries a l'hora d?enfrontar-se a projectes de comunicació cada vegada més globals i híbrids, en que nous paràmetres com temps, moviment, so, interactivitat, immediatesa, nous suports, portabilitat, s'afegeixen als paràmetres de conceptualització i desenvolupament propis del projectes gràfic.

4. Consultoria Tipogràfica
Al llarg del curs, reconeguts professionals de la tipografia donen resposta a les qüestions tipogràfiques sorgides durant la realització del projectes.

5. Conferències i Case Studies
A llarg de tot el curs, es programen conferències i/o case studies amb ponents de reconegut prestigi nacional i internacional, per tal d'obtenir noves visions, reflexions i referències que amplien el coneixement de l'exercici de la professió a través de les experiències pròpies de cada ponent.

6. Transversals: Gestió del Disseny
Transversalment al llarg del curs hi ha sessions monogràfiques per tal d'aportar coneixements relatius a la gestió del disseny, optimització de sistemes i recursos de treball.

7. Transversals: Constel·lació de col·laboradors
Transversalment al llarg del curs hi ha sessions monogràfiques per tal de conèixer quin són els companys de viatge del dissenyador: des d'un estratega a un programador, d'un comissari a un arquitecte, etc.
Veure més

Destinataris  • Graduats superiors en Disseny.


  • Llicenciats en Comunicació i Publicitat.


  • Llicenciats en Belles Arts.


  • Perfils professionals o acadèmics amb experiència acreditada.Requisits

Fer la preinscripció a través de la web d'ELISAVA

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i algunes de les conferències seran en anglès. El coneixement de l'anglès es valorarà per a la selecció d'alumnes.

Horari/Torn

dilluns, dimarts i dimecres, de 17h a 21.15h

Durada

setembre 2014 a febrer 2015.

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny e Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Objetius

Dotar el dissenyador de la capacitat de comprendre i respondre a la realitat polifacètica del disseny, etc.

Titulació obtinguda

Diploma de Postgrau en Disseny Gràfic Aplicat a la Comunicació, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Preu

4.600 €
Els membres de l'Associació d'Antics Alumnes de l'Escola gaudiran d'un 15% de rebaixa.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Disseny Gràfic Aplicat a la Comunicació

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Disseny Gràfic Aplicat a la Comunicació