Direcció i Administració de Residencies Geriatriques

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Actualització en matèria de geriatria i gerontòloga i posada al dia en patologia geriàtrica . Aprendre i actualitzar les formes de gestió de recursos als centres geriàtrics des d'una intervenció de qualitat .

Obtenir la formació necessària per dirigir i administrar una residència geriàtrica , coneixent la legislació vigent i els criteris a seguir durant la tasca assistencial a l'ancià . Aproximar les recomanacions de major utilitat per al maneig clínic , diagnòstic i terapèutic de les demències , basades en l'anàlisi crític de la millor evidència científica disponible en l'actualitat .

Promoure l' establiment i la coordinació , així com la necessitat de desenvolupar serveis mèdics especialitzats en Alzheimer , incrementant a més els serveis socials de salut. Garantir la continuïtat de la formació actualitzada i coordinada que permeti una millor qualitat de l'Alzheimer . Aconseguir la millor qualitat possible de vida per a la població anciana , des de les activitats de promoció , prevenció i assistència

Valorar l'estat de salut de l'ancià registrant objectivament les manifestacions de dependència i independència que té davant de cada una de les necessitats fonamentals . Preservar el dret de l'ancià a salvaguardar la seva autonomia , la seva dignitat , la seva autoestima ia participar en les decisions que afectin a la satisfacció de les seves necessitats.

Reduir la morbimortalitat en la gent gran i mantenir una bona capacitat funcional , acceptant aquesta com un indicador de benestar i salut i el de més valor predictiu respecte a la necessitat de rebre ajuda . Facilitar en tot el possible que les persones puguin envellir al seu domicili o en un entorn que els sigui més confortable , posant èmfasi en la promoció de programes de rehabilitació relatius a tots aquells aspectes que redueixin al màxim els processos de limitació física , psíquica o sensorial en les persones d'edat avançada que condicionen la seva dependència .

 

Durada

325 horas teóricas + 0 horas Prácticas

Preu

Consulteu el preu
150 Euros
Campus i seus: ASFA 21
ASFA 21 - Alcala de Henares
Avenida Juan Carlos I 13, Planta 14 28806 Alcalá de Henares (Madrid)
ASFA 21 - Alcoy
Calle Murillo 25, Bajos 03802 Alcoy (València)
ASFA 21 - Badajoz
Calle Sor Agustina, 6 B 06002 Badajoz
ASFA 21 - Caceres
(Badajoz)
ASFA 21 - Badalona
Avenida Martí Pujol 123 08912 Badalona (Barcelona)
ASFA 21 Barcelona
Calle Galileu 270, Tda. 2ª 08202 Barcelona
+ vegeu més seus
Cursos més populars
X