Ceina

Curs de Disseny industrial en 2D Autocad

Ceina

Curs
Presencial
70 Hores
  • Igualada (Barcelona)

Descripció

Què és el curs d'Autocad?

En aquest curs l'usuari aprendrà a utilitzar el PC per realitzar dibuixos amb gran precisió i combinar aquests treballs fàcilment amb una impressora o plòter per obtenir el mateix que un delineant obtindria davant la seva taula de dibuix. També s'aprendrà a crear cotes automàticament, escriure textos, crear plantilles, automatitzar la creació de caixetins de dibuix, modificar l'escala dels projectes, treballar de forma matemàtica ... entre moltes més opcions.
 
Veure més

Destinataris

Autocad és un programa d'utilitat universal en el món del disseny industrial. Així doncs, qualsevol persona que necessiti crear dibuixos tècnics i disposi de coneixements previs de delineació (decoradors, aparelladors, arquitectes, mecànics, delineants, experts en pneumàtica i / o persones que necessitin treballar amb control numèric ...) trobaran en aquest programa un gran ajut per fer millor i més eficaçment el seu treball habitual.
Veure més

Objetius

Aprendre a utilitzar l'aplicació en el món 2D i donar una bona base per a la comprensió i treball dinàmic en el món de les 3D.

S'expliquen des de les opcions més bàsiques (canviar la mida, ordres bàsiques de dibuix, modificar propietats, crear ombres ...) a d'altres més complexes (crear polilínies, configurar la impressió, treballar amb blocs ...) o opcions més avançades o especials (crear acotacions , modificar escales, treballar amb vistes ...).

Promocions

Possibilitat de subvenció.

 

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Disseny industrial en 2D Autocad

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Disseny industrial en 2D Autocad