La Salle

Doble titulació Enginyeria de Sistemes Audiovisuals + Grau en Enginyeria Multimèdia

La Salle

Grau
Presencial
318 Crèdits

Descripció

La Salle Campus Barcelona t'ofereix 5 dobles titulacions en l'àmbit de l'Enginyeria TIC. Els dobles graus permeten als alumnes finalitzar els estudis universitaris, en 5 anys acadèmics, amb dos títols oficials de grau.

 

El disseny d'aquestes dobles titulacions permet als alumnes cursar dos titulacions que es complementen i, per tant, aporten a l'estudiant un enfocament global i interdisciplinari que els obre moltes oportunitats professionals: les pròpies de cadascun del graus cursats i les especials de perfils que tenen un coneixement mixt de les dos àrees.

 

Les dobles titulacions exigeixen a l'alumne un esforç superior al que realitza un alumne que en 4 anys (240 crèdits ECTS) cursa i supera un únic grau. Per tant, s'adrecen a alumnes amb un alt rendiment acadèmic que, durant el procés d'admissió, han d'acreditar amb el seu expedient  acadèmic dels darrers cursos.
Veure més

Destinataris

Pots accedir a aquest Grau:     * Des del Batxillerat, un cop superades les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).

     * Des Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).

     * Si estàs cursant una titulació universitària que no has finalitzat i vols continuar-la a La Salle (trasllat d'expedient).

     * Si ja tens una titulació universitària.

     * Si has fet la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

     * Si ets alumne de la Unió Europea o d'algun dels països amb els quals s'hagin subscrit acords internacionals aplicables en aquest cas, has de complir els requisits acadèmics exigits en el sistema educatiu del país on estàs estudiant per accedir a la Universitat i tramitar la homologació de la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) a la UNED.
Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Castellà - Català

Horari/Torn

Horari: de dilluns a divendres de 8 a 14h i pràctiques algunes tardes

Places

25

Data Límit:

El procés d'admissió s'inicia el 1 de diciembre de 2015 i es manté obert fins a cobrir el nombre de places disponibles per a cada titulació.

Durada

Data inici: 01/09/2016

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Titulació obtinguda

Obtindràs el títol de graduat de les dues titulacions cursades.

Promocions

A La Salle, les persones estan per sobre de tot, i el nostre programa de beques permet que els joves amb els coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 40% dels estudiants de grau de La Salle-Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades per La Salle.

El nostre objectiu és que tots els candidats que desitgin estudiar a La Salle i que compleixin els requisits d'accés i superin el procés d'admissió, puguin accedir a la nostra universitat. Per aquest motiu, cada expedient i sol·licitud s'analitza de manera individualitzada.

Preu

A consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doble titulació Enginyeria de Sistemes Audiovisuals + Grau en Enginyeria Multimèdia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Doble titulació Enginyeria de Sistemes Audiovisuals + Grau en Enginyeria Multimèdia