La Salle

Doble titulació Enginyeria Telemàtica + Grau en Enginyeria Informàtica

La Salle

Grau
Presencial
308 Crèdits
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

La Salle Campus Barcelona t'ofereix 5 dobles titulacions en l'àmbit de l'Enginyeria TIC. Els dobles graus permeten als alumnes finalitzar els estudis universitaris, en 5 anys acadèmics, amb dos títols oficials de grau.

L'disseny d'aquestes dobles titulacions permet als alumnes cursar dues titulacions que es complementen i, per tant, aporten a l'estudiant un enfocament global i interdisciplinari que els obre moltes oportunitats professionals: les pròpies de cada un del graus cursats i les especials de perfils que tenen un coneixement mixt de les dues àrees.El Grau en Enginyeria Telemàtica dóna resposta a la demanda actual de professionals experts en les tecnologies referents a les xarxes i serveis per a la Societat de la Informació. L'Enginyer en Telemàtica és l'arquitecte de l'Internet del futur, de les xarxes de Banda Ampla i dels sistemes avançats de telecomunicació. El seu paper és imprescindible per al correcte disseny, desplegament i gestió de les xarxes de dades així com per aportar les solucions de seguretat necessàries per fer front a les amenaces de seguretat com Hackers i altres vulnerabilitats. L'Enginyeria en Informàtica és una titulació de grau superior que prepara l'estudiant per cobrir les àrees tractades en l'Enginyeria tècnica i, a més, incidir en el disseny, anàlisi i avaluació de sistemes informàtics en general. L'alumne també està preparat per cobrir aspectes de gestió de projectes, intel · ligència artificial, sistemes distribuïts i paral · lels i gestió massiva de la informació, entre d'altres.

Veure més

Destinataris

La Salle Campus Barcelona t'ofereix 5 dobles titulacions a l'Àmbit de l'Enginyeria TIC. Els dobles graus permeten ALS alumnes finalitzar Els Estudis Universitaris, en 5 anys acadèmics, AMB 2 Títols oficials de grau.

L'disseny d'aquestes dobles titulacions permet ALS alumnes cursar Dues titulacions que és complementin i, per Tant, aportin a l'estudiant 1 enfocament global i interdisciplinari que els hi obri Moltes Oportunitats Professionals: els propies de cada un del graus cursats i els Especials de Perfils que tinença 1 Coneixement mixt de les Dues Àrees.El Grau en Enginyeria Telemàtica Dóna resposta a la demanda actual de Professionals experts en els Tecnologies referents a les Xarxes i serveis per a la Societat de la Informació. L'Enginyer en Telemàtica és l'arquitecte de l'Internet del futur, de les Xarxes de Banda Ampla i dels sistemes Avançats de Telecomunicació. El Seu paper és imprescindible per al Correcte disseny, desplegament i gestió de les Xarxes de dades aixi com per aportar els solucions de Seguretat necessàries per fertilit front a les amenaces de Seguretat com Hackers i Altres vulnerabilitats. L'Enginyeria en Informàtica és una titulació de grau superior que prepara l'estudiant per cobrir els Àrees tractades a l'Enginyeria tècnica i, a més, incidir en el disseny, Anàlisi i Avaluació de sistemes informàtics en general. L'alumne también està Preparat per cobrir Aspectes de gestió de projectes, intel · ligència artificial, sistemes distribuïts i paral · lels i gestió massiva de la informació, entre d'Conselleria.

Veure més

Durada

Data d'inici: 02/09/2013.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doble titulació Enginyeria Telemàtica + Grau en Enginyeria Informàtica

També et recomanem aquests cursos

Doble titulació Enginyeria Telemàtica + Grau en Enginyeria Informàtica