La Salle

Doble titulació Enginyeria Telemàtica + Grau en Enginyeria Informàtica

La Salle

Grau
Presencial
308 Crèdits

Descripció

La Salle Campus Barcelona t'ofereix 5 dobles titulacions en l'àmbit de l'Enginyeria TIC. Els dobles graus permeten als alumnes finalitzar els estudis universitaris, en 5 anys acadèmics, amb dos títols oficials de grau.

L'disseny d'aquestes dobles titulacions permet als alumnes cursar dues titulacions que es complementen i, per tant, aporten a l'estudiant un enfocament global i interdisciplinari que els obre moltes oportunitats professionals: les pròpies de cada un del graus cursats i les especials de perfils que tenen un coneixement mixt de les dues àrees.El Grau en Enginyeria Telemàtica dóna resposta a la demanda actual de professionals experts en les tecnologies referents a les xarxes i serveis per a la Societat de la Informació. L'Enginyer en Telemàtica és l'arquitecte de l'Internet del futur, de les xarxes de Banda Ampla i dels sistemes avançats de telecomunicació. El seu paper és imprescindible per al correcte disseny, desplegament i gestió de les xarxes de dades així com per aportar les solucions de seguretat necessàries per fer front a les amenaces de seguretat com Hackers i altres vulnerabilitats. L'Enginyeria en Informàtica és una titulació de grau superior que prepara l'estudiant per cobrir les àrees tractades en l'Enginyeria tècnica i, a més, incidir en el disseny, anàlisi i avaluació de sistemes informàtics en general. L'alumne també està preparat per cobrir aspectes de gestió de projectes, intel · ligència artificial, sistemes distribuïts i paral · lels i gestió massiva de la informació, entre d'altres.

Veure més

Destinataris

La Salle Campus Barcelona t'ofereix 5 dobles titulacions a l'Àmbit de l'Enginyeria TIC. Els dobles graus permeten ALS alumnes finalitzar Els Estudis Universitaris, en 5 anys acadèmics, AMB 2 Títols oficials de grau.

L'disseny d'aquestes dobles titulacions permet ALS alumnes cursar Dues titulacions que és complementin i, per Tant, aportin a l'estudiant 1 enfocament global i interdisciplinari que els hi obri Moltes Oportunitats Professionals: els propies de cada un del graus cursats i els Especials de Perfils que tinença 1 Coneixement mixt de les Dues Àrees.El Grau en Enginyeria Telemàtica Dóna resposta a la demanda actual de Professionals experts en els Tecnologies referents a les Xarxes i serveis per a la Societat de la Informació. L'Enginyer en Telemàtica és l'arquitecte de l'Internet del futur, de les Xarxes de Banda Ampla i dels sistemes Avançats de Telecomunicació. El Seu paper és imprescindible per al Correcte disseny, desplegament i gestió de les Xarxes de dades aixi com per aportar els solucions de Seguretat necessàries per fertilit front a les amenaces de Seguretat com Hackers i Altres vulnerabilitats. L'Enginyeria en Informàtica és una titulació de grau superior que prepara l'estudiant per cobrir els Àrees tractades a l'Enginyeria tècnica i, a més, incidir en el disseny, Anàlisi i Avaluació de sistemes informàtics en general. L'alumne también està Preparat per cobrir Aspectes de gestió de projectes, intel · ligència artificial, sistemes distribuïts i paral · lels i gestió massiva de la informació, entre d'Conselleria.

Veure més

Durada

Data d'inici: 02/09/2013.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doble titulació Enginyeria Telemàtica + Grau en Enginyeria Informàtica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Doble titulació Enginyeria Telemàtica + Grau en Enginyeria Informàtica