Descripció

El Doctorat en Negocis a Països Musulmans forma part de la categoria de Doctorats Professionals en Negocis, els quals tenen el doble objectiu de fer una contribució tant al coneixement com a la prácticaconocimiento com a la pràctica.

Temari del curs

El programa del Doctorat en Negocis Internacionals a Països Musulmans s'estructura en:
Estudi de les assignatures (Activitat formativa) del Doctorat en Negocis a Països Musulmans: mínim 20 ECTS, màxim 60 ECTS
Treballs d'investigació i pla de tesi (40 ECTS) del Doctorat en Negocis a Països Musulmans.
Tesis i defensa de la tesi (120 ECTS).
L'espai econòmic islàmic
Islam: fonaments, ecEspacio econòmic islàmic
Economia islàmica, negocis, empresaris, fons àrabs per al desenvolupament
Institucions econòmiques islàmiques
Oriente Mitjà (24 ECTS
Països Musulmans Asiàtics
Països musulmans africans.
Mercats Musulmans d'Europa
Lluita contra la corrupció en els negocis en els països musulmans
 

Competències per a les que et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial.
Es treballen les següents competències:
pensament analític
Autoconeixement i auto aprenentatge
comunicació intercultural
Planificació, l'organització i orientació a la consecució
Recerca i gestió de la informació
idiomes
Flexibilitat i empatia

Destinataris

Dirigit a graduats i professionals en actiu que vulguin continuar la seva carrera en el camp dels negocis internacionals amb èmfasi en els països musulmans.

Requisits

Per a ser admesos en el Doctorat en Negocis a Països Musulmans els estudiants han d'haver obtingut un títol de Màster o tenir un mínim de tres anys d'experiència laboral en llocs de rellevància en l'àmbit dels negocis internacionals.

Metodologia

El sistema de matriculació contínua de la EENI permet a l'alumne (a) matricular-se en qualsevol moment i estudiar des de qualsevol part del món, sense necessitat de desplaçament algun

Idiomes en què s'imparteix

Francès, espanyol, anglès, portuguès
Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab

Tipus d'avaluació

El diploma de doctorat es concedeix després d'avaluar:
El grau de participació del doctorand en les assignatures del Doctorat
La investigació realitzada
La defensa de la tesi

Horari/Torn

Cada alumne pot iniciar-lo quan ho desitgi (matriculació contínua).

Durada

Prorrogables 2 anys

Objetius

Els objectius del doctorat en Negocis Internacionals (DIB) especialització Països Musulmans (3 anys, 180 ECTS, a distància) són formar al doctorand perquè sigui capaç d'investigar sobre temes relacionats amb els negocis en l'espai econòmic islàmic (Àsia, Àfrica, Orient mitjà i Europa): el comerç intra-islàmic, els principis de l'economia i les finances islàmiques, l'economia dels països musulmans, la integració regional dels països islàmics, la civilització islàmica, les principals organitzacions econòmiques islàmiques ... de forma que li permeti aplicar solucions creatives i prendre decisions relacionades amb els negocis en l'espai econòmic islàmic

Titulació obtinguda

Doctorat en Negocis Internacionals (DIB) especialització Països Musulmans emès per EENI.
- Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació).
- Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització.

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització.
- Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). ..
- Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ...
- Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Beques d'estudi. Descompte del 40% per a alumnes (es) llatinoamericans, africans, i de la diàspora africana Preu del doctorat per a aquests alumnes 3.123 euros (1.044 euros / any)

Consultar beques per a altres alumnes d'Àsia, Europa, Orient Mitjà.

Preu

Preu del Doctorat en Negocis a Països Musulmans: 5.220 Euros (tot inclòs)

Avantatges del curs

Els estudiants graduats en el Màster en Negocis a Països Musulmans de EENI, podran accedir al Doctorat convalidant totes les assignatures del doctorat ja estudiades en el màster.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doctorat en Negocis a Països Musulmans

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Doctorat en Negocis a Països Musulmans