Doctorat en Negocis Internacionals especialització a Amèrica

Doctorat
Distància
3 anys
5220 €

Descripció

El Doctorat en Negocis a Amèrica forma part de la categoria de Doctorats Professionals en Negocis, els quals tenen el doble objectiu de fer una contribució tant al coneixement com a la pràctica.

Temari

El programa del Doctorat en Negocis a Amèrica s'estructura en:
1- Estudi de les assignatures (Activitat formativa) del Doctorat en Negocis a Amèrica: mínim 20 ECTS, màxim 60 ECTS
2- Treballs de recerca i pla de tesi (40 ECTS).
3- Tesis i defensa de la tesi del Doctorat en Negocis a Amèrica (120 ECTS).

Competències per a les quals et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial. Es treballen les següents competències: pensament analític Autoconeixement i auto aprenentatge comunicació intercultural Planificació, l'organització i orientació a la consecució Recerca i gestió de la informació idiomes Flexibilitat i empatia

Destinataris

Dirigit a: graduats i professionals en actiu que vulguin continuar la seva carrera en el camp dels negocis internacionals amb èmfasi a Amèrica.

Requisits

Per ser admesos al doctorat en Negocis Internacionals especialització a Amèrica els estudiants han d'haver obtingut un títol de Màster o tenir un mínim de tres anys d'experiència laboral en llocs de rellevància en l'àmbit dels negocis internacionals.

Metodologia

El sistema de matriculació contínua de la EENI permet a l'alumne (a) matricular-se en qualsevol moment i estudiar des de qualsevol part del món, sense necessitat de desplaçament algun.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès, francès, portuguès, espanyol Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab.

Durada

Prorrogable 2 anys més

Objectius

Són formar al doctorad perquè sigui capaç d'investigar sobre temes relacionats amb els negocis a Amèrica, el comerç intra-americà, l'economia llatinoamericana, els processos d'integració regional a Amèrica, el transport i la logística, les característiques dels països americans, les interconnexions entre els mercats americans, els problemes reals existents en l'economia del continent americà ... de manera que li permeti aplicar solucions creatives i prendre decisions relacionades amb els negocis en els mercats americans.

Titulació obtinguda

Doctorat en Negocis Internacionals (DIB) especialització Amèrica emès per EENI. El diploma de doctorado se concede después de evaluar: El grado de participación del doctorando en las asignaturas del Doctorado La investigación realizada La defensa de la tesis

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització. - Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). .. - Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ... - Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Beques d'estudi. Descompte del 40% per a alumnes (es) llatinoamericans i de la diàspora africana. Preu del Doctorat per a aquests alumnes: 3.123 Euros (1.044 Euros / any).
Consultar beques per a altres alumnes (Àfrica, Àsia, Europa, Orient Mitjà ...)

Tipus d'avaluació

El diploma de doctorat es concedeix després d'avaluar: El grau de participació del doctorand en les assignatures del Doctorat La investigació realitzada La defensa de la tesi

Horari

Cada alumne pot iniciar-lo quan ho desitgi (matriculació contínua).
Doctorat en Negocis Internacionals especialització a Amèrica
EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Campus i seus: EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
EENI-Escuela española de negocios internacionales
Sta Mª. La Vall, c/19, nº 19 43002 Corbera de Llobregat (Tarragona)
Cursos més populars
X