Ceina

Curs d'Edició de vídeo Adobe Premiere Pro

Ceina

Descripció

Adobe Premiere Pro 2.0 és un programa que s'utilitza per capturar vídeo i / o so d'una càmera, cinta, televisió, webcam o altres dispositius, tallar i muntar preses, inserir efectes sonors, música ... i exportar el vídeo definitiu a DVD, Internet , o altres.També inclou transicions i totes les eines necessàries per a realitzar canvis de color, ajustaments de brillantor i contrast i fins i tot utilitzar diferents tipus de filtres per aconseguir efectes especials.


 
Veure més

Temari del curs

El curs està orientat a persones que vulguin conèixer el funcionament d'aquest programa, i al llarg dels mòduls es tracten la majoria d'opcions, des de les més elementals, com són el maneig de l'entorn, els panells de treball i la captura, fins a les més avançades com són la correcció de color, els efectes d'àudio o l'autoria de DVDs.

Tota la matèria estudiada en el curs es practica de forma constant fent servir vídeos reals que permeten a l'assistent conèixer la realitat i la problemàtica del programa, en les diferents aplicacions. El treball pràctic es complementa amb argumentacions teòriques de tipus tècnic que permeten conèixer el món del vídeo, no únicament des de la part del muntatge, sinó també a tenir una concepció clara de temes com el guió, les especificacions tècniques d'una càmera, la teoria de la imatge, etcètera.
Veure més

Destinataris

Aquest és un programa especialitzat, però també accessible per a qualsevol usuari que desitgi realitzar muntatges amb els vídeos que grava amb la seva càmera. Hauria dirigir-se a professionals del muntatge de vídeo, però també és usat per usuaris no professionals que vulguin dur a terme els seus propis curtmetratges, documentals, espots, animacions i fins i tot pel·lícules.

 

Promocions

Possibilitat de subvenció.

 

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Edició de vídeo Adobe Premiere Pro

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Edició de vídeo Adobe Premiere Pro