Curs d'Educador de col·lectius en risc d'exclusió social

Implika Barcelona

Descripció

Segons dades de l'INE, Espanya 1 a 3 persones viuen en risc de pobresa o exclusió. En el transcurs de la intervenció de grups en risc d'exclusió social de Implika serà capaç de diagnosticar les necessitats socials, polítiques d'integració social de planificar i dur a terme estratègies d'intervenció social per ajudar a aquells grups que ho necessita.
Per fer-ho tindrà l'ajuda d'un qualificat personal docent i materials preparats per editorials especialistes en l'àmbit d'ensenyament.
Després de la formació teòrica que obtinguem un període de pràctiques en una de les empreses del sector amb els que col·laborem, accedirem al nostre mercat de treball actiu i estàs en tot moment, acompanyada d'una planificació de carrera que l'assessoraran en tot el que ha de fer amb accés al món del treball.

Destinataris

El curs és apte per a persones que volen treballar per millorar la qualitat de vida de la persona i vol convertir aquest interès en la seva vida professional.

Requisits

Aquesta formació no requereix cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

Al final de la formació teòrica i pràctica rebràs el diploma de Implika que es farà constar tots els coneixements i habilitats adquirides.

Pràctiques

A partir de 200 hores de pràctiques.

Perspectives laborals

Es pot treballar en centres d'integració social, suport de la comunitat col·lectiva, centres de salut o serveis d'atenció primària de salut, associacions de suport social, presons, Serveis sociosanitaris domiciliària, centres de rehabilitació i reinserció social.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Curs d'Educador de col·lectius en risc d'exclusió social
També et recomanem aquests cursos
X