Fundació Cecot Formació

Efectes Visuals amb Adobe After Effects CS5

Fundació Cecot Formació

Curs
On-line
80 Hores
500 €

Descripció

La creació i edició d'efectes visuals i d'àudio és un tema actual els resultats del qual s'aprecien pràcticament en qualsevol mitjà de comunicació audiovisual, tant informatiu com d'oci. Per això, la utilització de programes capaços de realitzar treballs professionals d'aquestes característiques està sent un element competitiu entre professionals que busquen millorar o actualitzar les seves capacitats al món de l'edició multimèdia.Aquest curs li facilitarà les claus per manejar el programa amb un cert nivell de profunditat per aconseguir efectes professionals amb els seus vídeos


Destinataris

Persones que treballin en l'edició, composició i manipulat de vídeo digital i vulguin conèixer i dominar un programa capdavanter al mercat per a la creació d'efectes visuals.


Metodologia

Rebràs un usuari i contrasenya d?accés a la plataforma virtual on trobaràs tots els recursos i eines del curs (continguts, exercicis, fòrums d?interès, avaluacions, ...) Podràs mantenir contacte amb un tutor especialitzat sobre la matèria del curs i amb la resta de participants

Data Límit:

A escollir data inici

Titulació obtinguda

Diploma de participació.

Promocions


  • 10% de descompte per a autònoms socis de Cecot.

  • 10% de descompte per alumnes desocupats.

  • 10% de descompte per a empreses que inscriguin 3 o més alumnes a un mateix curs (dte. aplicable a partir de la 3a. inscripció).

  • 15% de descompte sobre preu de no soci per al col·lectiu de jugadors/es d'hoquei (Club Egara, Club Esportiu Terrassa Hockei i Club Atlètic Terrassa).
* Descomptes no acumulables

Preu

500 €
Curs susceptible de ser bonificat a traves de les quotes a la Seguretat Social.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Efectes Visuals amb Adobe After Effects CS5

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Efectes Visuals amb Adobe After Effects CS5