Curs d'Eficiència Energètica en Edificis

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

En aquest curs d'eficiència energètica aprendràs tot el relacionat amb la certificació energètica i auditories energètiques d'instal·lacions, analitzaràs en profunditat sistemes de climatització, instal·lacions i consums elèctrics, xarxes d'ACS i veuràs com portar-lo a la pràctica en una auditoria.
La nova normativa sobre certificació de l'eficiència energètica d'habitatges, que obliga a certificar tots els habitatges que vulguin ser llogades o venudes, ha propiciat l'augment considerable en l'oferta de llocs de treball de tècnics en eficiència energètica.
Amb aquest curs de certificació energètica posem a la teva disposició els millors materials formatius, com classes en directe i casos pràctics reals desenvolupats amb els programes LIDER, CALENER, CERMA, CE3X i CE3.

Temari

1. Eficiència energètica i instal·lacions de climatització i ACS.
2. Eficiència energètica en instal·lacions d'il·luminació i subministrament d'aigua en edificis.
3. Rehabilitació i certificació d'edificis.
4. Auditories Energètiques.Casos pràctics:

1. Habitatge amb calefacció centralitzada, ACS mitjançant termo elèctric i aire condicionat.
2. Habitatge amb calefacció centralitzada i producció d'aigua calenta sanitària centralitzada mitjançant acumulació.
3. Habitatge caldera individual.
4. Adossat.
5. Bloc d'habitatges.
6. Ajuntament.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Perspectives laborals

Un cop finalitzat estaràs capacitat per desenvolupar la teva tasca professional en els següents llocs de treball: Gestor energètic. Promotor de programes d'eficiència energètica. Certificador energètic. (enginyers i arquitectes). Ajudant en processos de certificació energètica. Tècnic d'eficiència energètica d'edificis. Empreses dedicades a la rehabilitació energètica.

Avantatges del curs

Programes informàtics: Casos pràctics reals amb CE3X, CE3 i altres. Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor. Tallers Presencials: Grupals i individuals en els nostres centres.
Curs d'Eficiència Energètica en Edificis
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
X