Implika Barcelona

Curs d'Energies renovables: energia solar i eòlica

Implika Barcelona

Descripció

El curs d'Energies Renovables: Solar i eòlica et donarà la possibilitat de formar part d'un sector que creix en volum i possibilitats professionals. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

És un sector que presenta bones xifres d'ocupació, segons IRENA (International Renewable Energy Agency) la previsió d'ocupació per a l'any 2020 és de 128.373 llocs de treball directes i 73.642 indirectes.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Participar tant en el seu disseny com en l'exercitació de labors de manteniment i inspecció en les mateixes. Analitzar les aplicacions d'energia solar amb objectius tèrmics i fotovoltaics. Adaptar per telecomandament els parcs eòlics al clima i als requeriments de la xarxa. Avaluar situacions de risc laboral i per al medi ambient. Muntar subestacions elèctriques.

Destinataris

El curs està indicat per a aquelles persones interessades en les energies renovables i volen treballar en la seva implantació i desenvolupament.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació ni requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a professional d'Energies Renovables: Energia Solar i Eòlica.

Perspectives laborals

Instal·lacions eòliques, fotovoltaiques, de biomassa, etc. Negocis d'implantació d'equips solars i eòlics. Tècnic de gestió d'operació i manteniment en instal·lacions eòliques. Responsable de muntatge de parcs eòlics i aerogeneradors. Promotor d'instal·lacions solars.

Promocions

Tenim actives una sèrie de ajudes i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Avantatges del curs

L'alumne estarà en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè l'ajudi i l'assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Energies renovables: energia solar i eòlica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Energies renovables: energia solar i eòlica