Entrenador personal

Implika Barcelona

Descripció

Cada vegada són més les persones que es preocupen per la seva condició física i acudeixen a instal·lacions esportives buscant realitzar algun esport, però també el consell de professionals que els guiïn en aquest camí. Aquest curs et convertirà en un d'aquests professionals. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector esportiu amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Formar esportistes amateur i professionals. Formar instructors esportius. Millorar el rendiment esportiu de persones o grups en diferents especialitats. Tenir coneixements precisos sobre anatomia muscular i òssia, musculació i elasticitat. Preparar un esportista per a una competició. Organitzar programes de manteniment adequats per a cada persona.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradin els esports i tracte directe amb la gent.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Entrenador personal.

Pràctiques

Pràctiques tutelades garantides en empreses del sector.

Perspectives laborals

Preparació d'esportistes. Gimnasos i clubs esportius. Centres de rendiment esportiu. Personal Trainer. Associacions esportives. Centres d'ensenyament.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Entrenador personal
També et recomanem aquests cursos
X