Curs d'Entrenador Personal

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

Vols ser personal trainer?
Si ets un apassionat de l'esport, converteix la teva afició en la teva professió i realitza amb nosaltres el Curs d'Entrenador Personal. Et convertiràs en un professional qualificat per exercir com a Personal Trainer. Treballaràs aspectes tan necessaris com l'entrevista zero, anàlisi dels resultats obtinguts o pautes d'entrenaments segons objectius.
Preparació d'entrenadors personals
Som especialistes en inserció laboral. A més la figura de l'entrenador personal cada vegada té més amplitud en el mercat de treball en diferents àmbits. Per a la teva formació, posem al teu abast un ampli banc d'exercicis amb el més nou i ampli material audiovisual. No t'oblidis d'aspectes tan necessaris com la nutrició, biomecànica i fitness entre d'altres, també inclosos en aquest fantàstic Curs Online amb les millors eines metodològiques i els docents més qualificats. Comptaràs amb videoclases 24h, classes en directe amb els docents i una atenció personalitzada adaptada als teus horaris i condicions.
A la finalització d'aquest curs obtindràs el Diploma del Curs d'Entrenador Personal SEA (Sector Fitness European Academy) equivalent al Nivell IV o instructor Advanced. A què esperes?.

Metodologia

En MasterD ens adaptem a les teves circumstàncies i gràcies al nostre model de formació oberta, impartim el curs d'entrenador personal a tot Espanya. El nostre sistema combina el millor de la formació en línia amb un campus virtual amb les últimes tecnologies pel que fa a formació i també disposem de centres formatius a què acudir per realitzar pràctiques, classes i sessions amb el teu preparador, així com jornades extraordinàries amb empreses del sector amb les que col·laborem. Comptem amb centres a: Madrid, Barcelona, Bilbao, Burgos, Còrdova, la Corunya, Sant Sebastià, Granada, Huelva, Jaén, Jerez, Màlaga, Múrcia, Oviedo, Mallorca, Las Palmas, Pamplona, Tarragona, Tenerife, Sevilla, València, Valladolid, Vigo i Saragossa.

Titulació obtinguda

Títol SEA: SectorFitness European Academy.

Pràctiques

Pràctiques professionals per exercir com a entrenador personal.

Perspectives laborals

Amb el curs d'entrenador personal superat amb èxit podràs optar a diferents llocs de treball: Entrenador personal de forma autònoma (al servei dels objectius del client). Entrenador personal en gimnasos de diferent índole (sales de fitness / sala polivalent). Entrenador personal en centres especialitzats. Entrenador personal en línia. Assessor esportiu en diferents esports i modalitats esportives. Entrenador personal especialitzat en preparació de proves físiques per oposicions de Forces i Cossos de Seguretat.

Borsa de treball

Borsa d'ocupació alumnes.

Professorat

Atenció personalitzada amb professors i entrenadors experts.
Curs d'Entrenador Personal
MASTERD Profesionales
Campus i seus: MASTERD Profesionales
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X