Descripció

El Col·legi presentat es troba situat en una animada, segura i agradable localitat de 4000 habitants. En tan sols 35 minuts amb cotxe arribem al centre de la ciutat de Dublín i en 25 minuts a l'aeroport.Preu:

Curs escolar:

  •     Curs escolar: 13.995 euros.

  •     1r trimestre: 7.825 euros.

  •     2n i 3r trimestre: 9.995 euros.
Fitxa tècnica:

• Localització: Meath

• Tipus d'escola: Mixt

• Cursos acadèmics: 1r ESO a 2n Batxillerat

• Ciutat pròxima: Dublín

• Afiliació religiosa: multiconfessional

• Nombre total alumnes: 900

• Ràtio alumnes-professor: 25-30

• Uniforme: Sí

• Aeroport final de destinació: Dublin Airport

• Nivell requerit: Superar el test de nivell (prova gratuïta en CIE)

• Anglès Extra: Opcional inclòs en el preuCaracterístiques

Aquest fantàstic col·legi ha estat recentment millorat i es troba en un magnífic edifici condicionat amb instal·lacions per realitzar les assignatures d'art. El col·legi tambíen es caracteritza per l'ampli pla d'estudis que ofereix.

Està experimentat en acollir estudiants estrangers i s'esforça en integrar-los completament. Un alumne d'aquest col·legi va obtenir la nota més alta d'Irlanda en l'examen de matemàtiques.

Els estudiants poden gaudir de les fabuloses instal·lacions del col·legi, segons disponibilitat, camps de futbol, ??pistes de bàsquet, gimnàs, teatre, laboratori, cantina, centre social amb Wi-Fi i aula d'informàtica.Allotjament

Família irlandesa seleccionada que acull l'estudiant com un membre més de la mateixa i li ofereix pensió completa i habitació individual equipada. La família acompanya al participant a l'escola el primer dia, l'ajuda a adquirir els llibres, informa del camí a seguir, en bus o a distància a peu, lliura el número de telèfon i SIM Irlandès i s'encarrega del rentat de la roba.Esports

A l'escola hi ha una forta tradició en futbol, ??jocs gaèlics i bàsquet; compta amb equips tant per a sèniors com júniors amb èxit a nivell nacional. Els entrenaments tenen lloc a la pausa per al lunch, a les 13h i després de les activitats escolars a les 16h. Existeix a més la possibilitat de participar en hoquei, atletisme, voleibol, cross country i running.
Veure més

Temari del curs

Programa Acadèmic
Al Junior Certificate les assignatures obligatòries són:
Anglès, Religió, Educació social i personal, Matemàtiques, Informàtica, Història, Educació social i política, Geografia.
A més han d'escollir 4 assignatures de les següents: Art, Business, Francès, Economia de la llar, Tecnologia de la fusta, Tecnologia del metall, Música, Ciències i Disseny tècnic.
Al Transition Year l'objectiu és potenciar les característiques personals, socials i educatives de l'alumnat perquè cadascú pugui desenvolupar la seva vocació. Per aconseguir-s'inclou una àmplia gamma d'assignatures obligatòries anuals, optatives i activitats. Les assignatures que s'estudien en aquest curs són les següents: Literatura anglesa, Irlandès, Matemàtiques, Religió, Francès, Geografia, Música, Ciències, Estudis de construcció, Art, Ciències empresarials, Ciències socials i "Home economics" que inclou cuina. Dins el programa realitzen també el "Work experience" on els estudiants adquireixen experiència en el món laboral per curts
períodes de temps.
En el Leaving Certificate les assignatures obligatòries són:
Anglès, Religió, Educació social & personal, Matemàtiques, Informàtica. A més han d'escollir 4 assignatures de les següents: Comptabilitat, Geografia, Dibuix tècnic, Economia de la llar, Química, Física, Francès, Biologia, Business, Música, economia, Art, Construcció, Història i Enginyeria.
Els alumnes són assessorats en l'elecció de les assignatures segons les seves preferències i nivell. Per a aquells alumnes que tenen un nivell acadèmic alt és possible realitzar assignatures del curs
superior. Les classes acostumen a començar a les 8: 45h del matí fins a les 4: 30h de la tarda. I els esports a partir de les 17: 00h o dimecres a la tarda.
Els pares reben informes detallats de manera periòdica sobre el progrés del seu fill / a dels nostres coordinadors irlandesos i el suport i seguiment de CIE durant tot l'any.
Veure més

Destinataris

Edat 12 a 18 anys.

Preu

Curs escolar:

Curs escolar: 13.995 euros.

1r trimestre: 7.825 euros.

2n i 3r trimestre: 9.995 euros.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs escolar convalidable en Meath (Irlanda)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs escolar convalidable en Meath (Irlanda)