Descripció

Al centre d'Irlanda a 1 hora de Dublín, es troba la petita vila seu del col·legi envoltada de preciosos llacs, canals i granges. La seva bellíssima catedral i importants museus

històrics estan oberts al públic durant tot l'any.

Els nostres alumnes podran desplaçar-se fàcilment i gaudir també dels típics mercats de la zona conjuntament amb els seus nous amics irlandesos.Excel·lent col·legi irlandès d'estil Georgià establert en 1761 de gran tradició i prestigi acadèmic. A través dels anys s'ha anat transformant i adaptant a diversos canvis en benefici dels seus alumnes. El 1993 es va construir un nou edifici on actualment s'imparteixen les classes.

A l'edifici principal es situen les aules amb l'equipament i material necessari per a les classes pràctiques com Geografia, Química, Física, Economia, Art, Música, Disseny gràfic, Ciències agrícoles i Sala d'ordinadors.

Totes disposen de material audiovisual. Les instal·lacions es complementen amb un gimnàs, pista d'hoquei coberta, camp de cricket, pistes de rugbi i futbol, ??piscina exterior, paret exterior d'escalada, sala de concerts i capella.Fitxa tècnica:


 •     Preus: Curs escolar: 18.570 euros. 1r trimestre: 10.135 euros.

 •     Localització: Westmeath

 •     Tipus d'escola: Mixt

 •     Cursos acadèmics: 1r ESO a 2n Batxillerat

 •     Ciutat pròxima: Mullingar

 •     Afiliació religiosa: Cristiana

 •     Nombre total alumnes: 400

 •     Ràtio alumnes-professor: 17-25: 1

 •     Uniforme: Sí

 •     Aeroport final de destinació: Dublin Airport

 •     Nivell requerit: Superar el test de nivell (prova gratuïta en CIE)

 •     Anglès Extra: Opcional inclòs en el preu
Allotjament

Col·legi Residencial molt confortable que compta amb 210 places aproximadament. Entre les seves instal·lacions destaquen la esplèndida sala d'estar per al relax dels estudiants amb

TV. Les habitacions són compartides entre 3 o 4 estudiants i segons l'edat entre 6, 7 o 8. Els nois i noies estan ubicats en diferents edificis.

Els caps de setmana s'organitzen diferents activitats i sessions d'estudi. Els alumnes també poden practicar el seu esport favorit com basketball, natació, tir amb arc, tennis de taula i gimnàstica. Els dissabtes es projecta una pel·lícula a la sala d'actes. També s'organitzen excursions per la zona i al centre comercial perquè els alumnes realitzin les compres que necessitin.

Durant els períodes que la residència del col·legi roman tancada s'emplaça l'alumne en una família irlandesa seleccionada amb pensió completa, incloent el possible cost del transport si cal.Activitats extraescolars

Les activitats extraescolars són un complement necessari per al currículum educatiu de l'alumnat, destaquen cor, teatre, debats, informàtica, club de fotografia, senderisme, escalada, disseny de pàgines web, concursos d'història i cultura europea, entre d'altres.Esports

Els esports incideixen en el desenvolupament físic i intel·lectual de l'alumne, per tant s'ofereix una àmplia gamma tant individuals com d'equip, destaquen el rugbi, hoquei, cricket, atletisme,

natació, canoa, tennis, bàdminton, futbol, ??orientació, espeleologia, tir amb arc, equitació, etc.
Veure més

Temari del curs

Programa Acadèmic:
El currículum d'estudis segueix les directrius del Dep. d'Educació Irlandès i ofereix una gran varietat d'assignatures segons l'edat i curs.
L'alumne trobarà sempre el suport dels seus tutors per el que pugui necessitar i dels coordinadors locals que juntament amb l'equip CIE vetllen perquè l'experiència sigui reeixida i al final del curs pugui convalidar. Els exámnes finals es realitzen a final de curs, mentre que les proves de Nadal són de caràcter informatiu. Els particpants amb excel·lent nivell acadèmic poden sol·licitar matricular-se al curs superior que és vàlid per a convalidar el que correspondria. El nombre d'assignatures per a 1 i 2 de Batxillerat solen ser de 6 a 7, de 10 a 12 per als cursos anteriors.

Destinataris

Edat 12 a 18 + anys.

Promocions

Durant Nadal, Setmana Santa i "half-terms" si l'alumne torna a Espanya, té els trasllats de l'aeroport sense càrrec addicional, si abandona Irlanda més de 7 dies.

Preu

Curs escolar: 18.570 euros.

1r trimestre: 10.135 euros.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs escolar convalidable en Westmeath (Irlanda)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs escolar convalidable en Westmeath (Irlanda)