Postgrau en Màrqueting Estratègic

Postgrau
Presencial
4 mesos
7800 €

Descripció

El Programa Superior en Màrqueting Estratègic, integrat dins del Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial (GESCO), té com a principal objectiu la formació de directius capaços de planificar, dirigir i liderar els processos de Màrqueting en entorns competitius, globals i dinàmics.
El plantejament estratègic és la base fonamental de qualsevol acció de Màrqueting, és la capa de coherència que multiplicarà el valor de les propostes operatives.
Els alumnes Postgrau Superior en Màrqueting Estratègic aprenen a utilitzar les eines amb les quals construir l'estratègia del seu Pla de Màrqueting. Des de la identificació dels avantatges competitius reals fins al treball de recerca que facilita la identificació del segment de mercat sobre el qual actuar. Utilitzant tots els mitjans que les noves tecnologies posen a les mans del professional, des del Big Data fins a Neuromàrqueting.
Aquest objectiu s'aconsegueix a través de dues vies. D'una banda l'adquisició d'un sòlid coneixement de les tècniques més innovadores en recerca i anàlisi i de l'altra, molt lligat a la metodologia pràctica utilitzada, el desenvolupament d'habilitats directives, que constitueixen avui l'element diferencial dels professionals que triomfen.
Aquest postgrau és de gran valor per a diferents tipus de professionals del Màrqueting. Tant per a aquells que coneixen perfectament la part operativa del màrqueting però necessiten disposar d'una visió estratègica, com per als que encara sense disposar d'experiència, volen conèixer i dominar les estratègies del màrqueting.
A més de l'experiència i la metodologia, en el Postgrau en Màrqueting Estratègic es fomenta:
• L'esperit d'iniciativa en els participants, perquè el món actual exigeix ??professionals capaços de planificar l'estratègia de Màrqueting, dissenyar les polítiques més adequades i dirigir els equips que duran a terme l'execució del pla de màrqueting de l'organització.
• L'aplicació mitjançant la nostra metodologia, eminentment pràctica, que exigeix ??als nostres participants l'aplicació de tots els seus coneixements en el desenvolupament d'un projecte professional.
• La participació mitjançant la metodologia del cas permet posar a l'alumne en situacions reals i la seva discussió en un entorn de col·laboració.
• La connexió permanent amb la realitat del mercat empresarial. La nostra Escola permet participar als alumnes en les seves múltiples activitats durant i després del programa a través de les seves comunitats de pràctica, debats i conferències.
• La innovació, que té com a màxim exponent els esforços d'integració en els seus programes de les últimes tendències en comercialització, màrqueting i comunicació. Ha aconseguit involucrar experts de cada àrea tant en el disseny de l'estructura dels programes com en l'elaboració dels seus continguts.
• La construcció d'un networking de relacions personals i professionals que permetin a l'alumnat dirigir el seu desenvolupament personal i professional.
Característiques:
• Utilitzar les eines amb les quals construir l'estratègia del seu Pla de Màrqueting. Des de la identificació dels avantatges competitius reals fins al treball de recerca que facilita la identificació del segment de mercat sobre el qual actuar. Utilitzant tots els mitjans que les noves tecnologies posen a les mans del professional, des del Big Data fins a Neuromàrqueting.
• El programa inclou el desenvolupament d'un pla de màrqueting estratègic a presentar davant un tribunal d'avaluació.

Temari

Jornada d'integració
Societat, entorn i economia
Innovació, màrqueting i economia digital
La presa de desicions basades en el coneixement
Customer and market insights: Mercat, competència, client i empresa
Customer Experiencie
Engagement i increment del valor del client
Internacionalització i mercats emergents
Les finances i la seva implicació en la direcció de màrqueting
Pla de màrqueting estratègic
 

Destinataris

En el Postgrau Superior en Màrqueting Estratègic es busquen candidats proactius, amb estudis superiors i un expedient acadèmic satisfactori, així com qualsevol altre mèrit, tant professional com personal, valorable per la Comissió d'Admissions d'ESIC.
En el Postgrau Superior en Màrqueting Estratègic et trobaràs amb professionals i directius d'importants empreses amb, almenys, més de 3 anys d'experiència, disposats a desenvolupar, impulsar i / o potenciar una carrera professional directiva en àrees de negoci comercials i de màrqueting, ia generar networking empresarial.
El Postgrau Superior en Màrqueting Estratègic està dirigit a:
• Professionals de l'àrea de Màrqueting i Gestió Comercial que desitgen renovar coneixements per impulsar les seves carreres.
• Professionals d'altres àrees que troben en el Màrqueting un complement a la seva formació i desenvolupament.
• Experts consultors o assessors que busquen una adquisició, actualització o revisió sistemàtica i rigorosa dels coneixements i aplicacions del Màrqueting i la Gestió Comercial.
• Titulats universitaris que desitgen adquirir una formació sòlida en les àrees de Màrqueting i Gestió Comercial per a impulsar el seu desenvolupament professional i directiu.

Metodologia

El nostre mètode consta dels tres pilars següents: la transmissió de coneixements teòrics, la pràctica constant dels coneixements i l'atenció personalitzada i assessories al llarg de tot el programa. El Postgrau Superior en Màrqueting Estratègic és eminentment pràctic, al voltant d'un 65% del pes del Postgrau es dedica a la posada en marxa de coneixements adquirits.

Durada

Data d'inici de les properes convocatòries: 23 febrer 2021. 21 maig 2021. Octubre 2021.

Promocions

Beques i finançament sense interessos disponibles.
Campus i seus: ESIC, BUSINESS&MARKETING SCHOOL (Barcelona)
ISM-ESIC Campus Barcelona
Santalo, 36-38 Edif. "Las Américas" 08021 Barcelona
Cursos més populars
X