ESPANYOL PER A ESTRANGERS

Pylmon Languages

Curs
Presencial
3 Trimestres
  • Barcelona

Descripció

Es tracta de proporcionar a l'alumne una sòlida base gramatical per poder desenvolupar les seves destreses comunicatives i per aconseguir millorar les seves competències lingüístiques en l'entorn empresarial, professional i personal.  
El principal objectiu és la immersió lingüística dels nostres alumnes, de manera que en les classes només s'utilitza l'espanyol.  
Per aconseguir un bon aprenentatge diferenciem dos mòduls (cada un consta de dues classes de 55 minuts cadascuna):  
1 º Mòdul - Gramàtica  
Consisteix en la presentació i aplicació gramatical dels conceptes, seguida d'exercicis pràctics.  
2 º Mòdul - Comprensió auditiva / lectora i expressió oral / escrita.  
Els grups són reduïts, mínim 2 i màxim 6.  

Temari del curs

INTENSIU 10 .- Consisteix en 10 hores de classe a la setmana.  
En aquest curs l'alumne pot escollir entre realitzar el primer mòdul (gramàtica) o el segon mòdul (comprensió auditiva / lectora i expressió oral / escrita), en funció de les seves necessitats.Aquesta elecció està assessorada pel Coordinador Acadèmic de Espanyol.  
INTENSIU 20.-Consisteix en 20 hores de classe més 2 hores de classe de Cultura Espanyola a la setmana.Cada dia es realitza el primer mòdul (gramàtica) i el segon mòdul (comprensió auditiva / lectora i expressió oral / escrita). La classe de cultura general es realitza un dia a la setmana.  
INTENSIU 30.-Consisteix en 30 hores de classe a la setmana.Cada dia es realitza el primer mòdul (gramàtica) i el segon mòdul (comprensió auditiva / lectora i expressió oral / escrita), a més de 2 classes diàries complementàries.  
EXTENSIVO.-Si no disposes de temps als matins t'oferim la possibilitat d'aprendre espanyol mitjançant aquest tipus de curs que s'imparteix per les TARDES.El curs s'estructura en 3 o 6 hores a la setmana.  
També oferim cursos de preparació per al DELE i classes particulars.  

Veure més

Destinataris

Va dirigit a totes aquelles persones de parla estrangera i necessiten aprendre la llengua espanyola i la seva cultura, ja sigui per motius personals o professionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

ESPANYOL PER A ESTRANGERS

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

ESPANYOL PER A ESTRANGERS