Instituto de Interacción

Especialista en assessorament psicològic d'orientació centrat en la persona

Instituto de Interacción

Curs
Presencial
200 Hores
  • Barcelona

Descripció

L'enfocament centrat en la persona condueix a un procés de presa de consciència de l'experiència real i reestructuració de la pròpia identitat a través de l'establiment d'una sòlida aliança amb el facilitador, i de l'escolta matisada dels significats profunds de la seva experiència.

Dos dels seus pressupostos bàsics són:* L'ésser humà té una tendència inherent cap al creixement.

* La relació que es crea entre el professional i el client és determinant en el procés de creixement del client.L'assessorament o orientació es planteja “centrat en el client”. El facilitador, per mitjà de l'actitud de l'empatia, l'acceptació incondicional i la congruència, estableix una relació de seguretat psicològica amb la persona que li permetrà l'entrada progressiva al seu món intern, l'avanç cap a la presa de consciència de l'experiència real i el reconeixement de les seves veritables prioritats, necessitats o metes. Considerem que la veritable ajuda ha de plantejar-se a partir del marc de referència del client.OBJECTIUS1. Proporcionar una experiència que faciliti el desenvolupament personal imprescindible per a l'assessorament i acompanyament de les persones des dels diferents camps professionals de cada participant.

2. Aportar informació sobre la contribució de la psicologia i l'humanisme a la relació d'ajuda, entenent com podem augmentar les capacitats per comprendre en profunditat a les persones amb les quals ens relacionem.

3. Incorporar eines metodològiques i tècniques de cadascun dels enfocaments triats tant en el treball individual com en el grupal.

Veure més

Destinataris

Titulats en Psicologia, Medicina, Infermeria, Magisteri, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social i Dret.

Professionals del Coaching, RRHH, voluntaris i col·laboradors d'ONGs, i en general aquells que es dediquin a activitats que requereixen la cura i relació amb altres persones.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Especialista en assessorament psicològic d'orientació centrat en la persona

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Especialista en assessorament psicològic d'orientació centrat en la persona