Instituto de Interacción

Especialista en assessorament psicològic d'orientació gestálica

Instituto de Interacción

Curs
Presencial
200 Hores
  • Barcelona

Descripció

La teràpia Gestalt té com a objectiu principal que la persona s'adoni, que prengui consciència de l'experiència actual i de tot allò que sent, “l'aquí i ara”, ja que es considera que d'aquesta manera l'individu podrà desenvolupar plenament les seves potencialitats i ser més autèntic.És una orientació existencial que s'ocupa del que és, i ens posa en contacte amb l'experiència humana, sobretot amb els pensaments i emocions. Desenvolupa una perspectiva unificadora de l'ésser humà, integrant, alhora, les seves dimensions sensorials, afectives, intel·lectuals, socials i espirituals.El missatge implícit de la Gestalt és que hi ha valors que, a través de ser experienciados o observats en els altres, ens condueixen a una vida més intensa: l'espontaneïtat, l'autonomia, la creativitat, la consciència sensorial, la responsabilitat, el gaudi, la flexibilitat en les relacions personals, la intimitat, la immediatesa i la presència.Per Perls, fundador de la Gestalt, l'home ha d'aconseguir la capacitat de valorar-se a si mateix com a ésser humà.Per a això, no és suficient amb eliminar símptomes, també cal descobrir com és el funcionament positiu desitjat. La finalitat de la Gestalt és augmentar la llibertat a través de trobar-se a si mateix sense por a la veritat.Aplicant aquesta visió, professional i client incorporen en la seva relació una creença fonamental, basada en els plantejaments que la Gestalt ens ofereix, del que fa humà a l'home.OBJECTIUS1. Proporcionar una experiència que faciliti el desenvolupament personal imprescindible per a l'assessorament i acompanyament de les persones des dels diferents camps professionals de cada participant.

2. Aportar informació sobre la contribució de la psicologia i l'humanisme a la relació d'ajuda, entenent com podem augmentar les capacitats per comprendre en profunditat a les persones amb les quals ens relacionem.

3. Incorporar eines metodològiques i tècniques de cadascun dels enfocaments triats tant en el treball individual com en el grupal.

Veure més

Destinataris

Titulats en Psicologia, Medicina, Infermeria, Magisteri, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social i Dret.

Professionals del Coaching, RRHH, voluntaris i col·laboradors d'ONGs, i en general aquells que es dediquin a activitats que requereixen la cura i relació amb altres persones.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Especialista en assessorament psicològic d'orientació gestálica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Especialista en assessorament psicològic d'orientació gestálica