Especialista en cetacis i altres Animals Marins

Implika Barcelona

Descripció

Els cetacis i animals marins són alguns dels animals que més passions aixequen entre la gent i la seva cura es converteix en una interessant sortida professional. Per accedir-hi, aquest curs t'ensenya tot el necessari. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector animal amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Conèixer la història evolutiva dels grans grups de cetacis. Controlar els problemes de conservació. Aplicar diferents estratègies alimentàries. Tractar comportaments especials. Conèixer les tècniques d'estudi en el seu medi.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradi el tracte directe amb els cetacis i els animals marins.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

Rebràs el títol propi acreditatiu de les activitats realitzades durant la formació rebuda. Certificat professional del centre, emès pel ponent.

Pràctiques

Pràctiques garantides en empreses del sector.

Perspectives laborals

Zoològics. Centres d'animals i fauna salvatge. Centres d'animals en captivitat. Parcs naturals i zones protegides. Centres de recuperació de fauna salvatge i animals marins.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Especialista en cetacis i altres Animals Marins
També et recomanem aquests cursos
X