Especialista en psicoterapia gestálica

Curs
Presencial
200 hores
Consulteu el preu

Descripció

La finalitat de la visió gestáltica és sempre AUGMENTAR LA LLIBERTAT, recórrer un camí gens fàcil que implica trobar-se a un mateix sense por a la veritat.

La teràpia Gestalt té com a objectiu principal que la persona s'adoni, que prengui consciència de l'experiència actual i de tot allò que sent, “l'aquí i ara”, ja que es considera que d'aquesta manera l'individu podrà desenvolupar plenament les seves potencialitats i ser més autèntic; afrontant i assumint la responsabilitat de la seva vida, les seves decisions i les seves conductes; parant esment al cicle de les seves necessitats i el com les satisfà, comparant els beneficis i inconvenients que obté en fer-ho o no fer-ho.
La Gestalt és una teràpia existencial que s'ocupa del que és, ens posa en contacte amb l'experiència humana, sobretot amb els pensaments i emocions. Aquí és clau la percepció i la idea del Tot, de la forma, la Gestalt. En aquest sentit, s'assumeix que l'organisme humà i el seu medi ambient formen una sola unitat indivisible. És important en aquest enfocament l'Ara, la Presa de consciència, el cos i, per descomptat, l'ésser humà.
La Gestalt és un "art de viure", una manera particular de concebre les relacions de l'ésser viu amb el món (Ginger, 1993). Desenvolupa una perspectiva unificadora de l'ésser humà, integrant, alhora, les seves dimensions sensorials, afectives, intel·lectuals, socials i espirituals.

OBJECTIUS

1. Proporcionar una experiència que faciliti el treball de desenvolupament personal imprescindible per a la pràctica psicoterapéutica
2. Dotar a l'alumne d'eines metodològiques i tècniques de cara a la pràctica professional dins del camp de la psicologia clínica (psicoterapia individual o de grup), així com per a altres aplicacions dins del camp educatiu, social o sanitari.

Destinataris

Titulats en Psicologia o Medicina.

Durada

1 cursos acadèmic (format intensiu)
Campus i seus: Instituto de Interacción
Instituto de Interacción
Carrer de Casanova, 55-57, 7è 1a 08011 Barcelona
Cursos més populars
X