MASTERD Profesionales

Curs Superior en cuina i pastisseria

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona

Descripció

La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és una de les professions més demandades en el sector hostaler.

Professionalitzar-se en aquest sector és clau d'èxit laboral, per això el nostre curs superior en cuina i pastisseria ofereix una formació completa en cuina, pastisseria i gestió de negocis de restauració, de la mà d'experts restauradors que col·laboren amb l'escola aportant la seva experiència professional.

Aquesta formació superior de cuina compta amb l'aval professional del xef Pablo González del restaurant La Cabana, amb dues estrelles Michelin. En acabar amb èxit aquest curs, rebràs el reconeixement amb un document signat per aquest xef.


Veure més

Temari del curs

Programa del Curs Superior de Cuina i Pastisseria
• Introducció.
• Matèries primeres per cuina.
• Mètodes de conservació.
• Elaboracions essencials.
• Elaboració de tapes.
• Receptari base

Programa de Pastisseria
• Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres.
• Cremes i farcits.
• Diferents masses.
• Xarops, banys, confitures, salses i coulis.
• Pastes, mignardises i petit fours
• Sorbets i gelats.
• Pastissos.
• Postres de restauració.
• Postres bàsics i tradicionals
• Fondant i cupcakes
• Pastisseria salada

Programa de Gestió en Negocis Gastronòmics
• Disseny i posada en marxa de projectes gastronòmics.
• Factors clau de l'èxit en els negocis de restauració.
• Màrqueting i noves formes de comunicació gastronòmica a través de la Xarxa.
• Protocol com a eina de comunicació en el món de la gastronomia.
Veure més

Titulació obtinguda

A la finalització del curs superior de cuina i pastisseria, s'emetrà el corresponent Diploma als alumnes que hagin superat amb èxit els continguts del programa. A més tindràs l'opció d'aconseguir una certificació personal el programa de certificacions CEyP8.10.

Perspectives laborals

Xef o Cap de Cuina. Segon Xef o cap de cuina (normalment, cap de salser). Cap de Partida. Cuiner. Ajudant de cuina. Aprenent. Punxi. Marmitó. Encarregat d'economat. Personal d'office. Pastisseries. Obradors. Hotels. Restaurants. Empreses de productes alimentaris. Indústries agroalimentàries. Creació de negoci propi.

Avantatges del curs

Carnet manipulador aliments gratis curs manipulador aliments. Aval Professional signat pel Xef Pablo González. Tallers de Cuina impartits per cuiners d'èxit.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Superior en cuina i pastisseria

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Superior en cuina i pastisseria