Curs Especialitzat Online de Datamining i Customer Intelligence

Descripció

Descobreix com rendibilitzar les dades dels teus clients
La informació és coneixement i el coneixement una gran oportunitat per incrementar la rendibilitat de la teva empresa. Si vols saber com obtenir i entendre les dades que et donaran una visió real del valor dels teus clients, el canvi comença a ICEMD.
Un Curs online impartit per experts digitals en actiu, al final del qual sabràs com aconseguir informació rellevant del teu client, com emmagatzemar-la de manera adequada i accessible en la teva base de dades, i com convertir-la en coneixement útil per assolir els teus objectius comercials.
Amb una metodologia basada en l'aprenentatge pràctic i l'aplicabilitat real, al final del Curs obtindràs una titulació que et permetrà accedir a titulacions superiors ICEMD i configurar la teva formació a mida.

Temari

 • La importància del mining i el customer intelligence en el procés de transformació del negoci:

 • Ecosistemes digitals i socials

 • Webinar. Introducció: la importància del mining i el customer intelligence en el procés de transformació del negoci.

 • sistemes CRM

 • Webinar. Escosistemas digitals i socials. Sistemes CRM, Cloud màrqueting. Principals solucions al mercat. La direcció de projecte.

 • Datamanagement i construcció del data set

 • Com transformem les dades en oportunitats (business intelligence)

 • Webinar. Com transformem les dades en oportunitats: business intelligence. Data management i la construcció del dataset.

 • Datamining. Tècniques quantitatives més habituals en màrqueting

 • Webinar.Dataminig: tècniques quantitatives i qualitatives.

 • Tècniques qualitatives, benchmarking, investigació telefònica i experimentació

 • Anàlisi de resultats econòmics i planificació estratègica

 • Webinar. Anàlisi de resultats econòmics, resultats per canal i planificació estratègica.

 • Anàlisi de resultats per canal

 • Principals eines de CRM i analytics. La direcció de projecte en projectes d'dataminig i customer intelligence

Destinataris

PER A QUI ESTÀ RECOMANAT AQUEST CURS ONLINE?

Aquest Curs Especialitzat Online està especialment concebut per als grups següents:

Professionals o futurs professionals del màrqueting, comunicació, publicitat i / o venda.
Responsables de Sistemes d'Informació i Business Intelligence.
Professionals d'agències de màrqueting relacional, directe i interactiu.
Professionals pertanyents a departaments de màrqueting, comunicació, vendes i CRM.

Metodologia

Tu decidiràs on, quan i a quin ritme prefereixes estudiar, però hi ha una estructura bàsica i unes dates de control que ajuden al desenvolupament del curs i al fet que puguis aprofitar-ho al màxim. A les 12 setmanes de durada del Curs Especialitzat, tindràs els temes i tutories organitzats per setmanes per donar-te el màxim temps a aprendre el material. També hi haurà dates clau per al teu projecte assenyalades en el calendari.

Durada

Des del 2016.09.20 fins al 2016.12.08

Objectius

L'objectiu fonamental del Curs és capacitar el professional en la gestió de la informació de clients i prospects, com a base d'unes estratègies i accions de màrqueting relacional eficaces.
Al llarg del curs aprendràs a:
Entendre les fonts d'informació (internes i externes). Crear amb sentit comú una base de dades ben estructurada amb la informació rellevant des del punt de vista de màrqueting, i que sigui accessible i útil. Entendre què tècniques d'anàlisi i segmentació té un professional al seu abast per entendre millor com són els seus clients. Conèixer els individus o empreses més potencialment clients i poder prevenir comportaments de compra, de resposta o de baixes. Saber com la variable geogràfica et pot ajudar a l'hora d'identificar clients o prospects i prendre mesures estratègiques en la distribució i xarxa comercial. Conèixer quines tècniques i tecnologies existeixen que et permetin aprendre més i millor de les experiències anteriors.

Perspectives laborals

Els alumnes i antics alumnes de ICEMD tenen accés al Banc de Professionals, una xarxa de més de 4.500 professionals certificats per ICEMD en les competències més importants i innovadores de l'Economia Digital. A través d'aquesta plataforma, els alumnes són contactats per les empreses que busquen perfils especialitzats en competències de l'Economia Digital per incorporar-los en els seus processos de selecció.

Promocions

Descomptes de fins a 15% segons col·lectiu:
 • Alumnes i antics alumnes ICEMD-ESIC
 • associats AEERC
 • associats adigital
 • Referenciamiento Professors ICEMD / ESIC

Beques per desocupació:
Facilitem l'accés a la formació a aquelles persones que a hores d'ara compten amb menys recursos.

Programa bonificable per la Fundació Tripartita. Si us plau, indiquem si l'hi va bonificar per poder gestionar els tràmits administratius necessaris

Preu

1700 €
Matrícula: 150 ? resta del Curs: 1.550 ?

Avantatges del curs

Durant la teva formació, mai estaràs sol. Els directors de Programa, Coordinadors, Professors i l'equip de professionals de ICEMD, que formem L'Institut de l'Economia Digital, t'ajudarem i acompanyarem durant tot el teu temps amb nosaltres; des de l'assessorament per a triar el programa més adequat, acompanyant-te en el desenvolupament de l'estudi, fent el seguiment necessari per poder superar amb èxit el programa i que així la teva formació s'ajusti a les expectatives que vas posar al començament. / En tots els Cursos Especialitzats Online els alumnes posen en pràctica l'après mitjançant la realització de projectes en grup, basats en empreses reals amb reptes reals, sobre les disciplines del programa cursat.
Campus i seus: Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo ICEMD
Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo -ICEMD- Barcelona
C/Marià Cubí, 124 08021 Barcelona
Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo -ICEMD- Madrid-Poz
Avda. Valdenigrales, s/n 28223 Pozuelo de Alarcón (Madrid)
Cursos més populars
X