Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo ICEMD

Curs Especialitzat de Social Media Management

Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo ICEMD

Curs
Presencial
1 Mesos
 • Barcelona
2.800 €

Descripció

Aprèn a dirigir, planificar i integrar les Xarxes Socials en el teu Pla de Màrqueting DigitalEl Social Media és una disciplina relativament recent, però el creixement exponencial ho fa cada vegada més important en les estratègies de comunicació de moltes empreses, que necessiten professionals especialitzats en la gestió integral de xarxes socials. Si vols ser un d'ells, el canvi comença a ICEMD.

Un curs de social mitjana management de 2 mesos impartit per experts digitals en actiu, durant el qual aprendràs a crear, integrar i desenvolupar les oportunitats que ofereixen les xarxes socials i el social mitjana en les teves estratègies de relació, comunicació i venda amb els teus clients actuals i potencials.

Amb una metodologia basada en l'aprenentatge pràctic i l'aplicabilitat real, al final del Curs obtindràs una titulació que et permetrà accedir a titulacions superiors ICEMD i configurar la teva formació a mida.


Veure més

Temari del curs

 • Estratègia d'un Pla de Social Media
 • Facebook
 • Bloc
 • Twitter
 • Youtube i altres xarxes de vídeo
 • Instagram, Pinterest,? i altres xarxes de suport
 • Linkedin
 • Les xarxes socials aplicades a la comunicació corporativa: ORM & Influencers
 • Taller Pràctic: Pla Social Media (Mètode POST)
 • Mobile Social Media Applications
 • Eines de mesurament i gestió en Social Medial Mitjana
 

Destinataris

Professionals del màrqueting que volen millorar o consolidar la seva activitat dins del màrqueting interactiu, la publicitat digital i el màrqueting relacional:


Responsables i professionals de màrqueting i comunicació


Responsables i professionals de Social Media


Responsables d'e-Màrqueting


Responsables de Màrqueting Relacional


Responsables de CRM / CEM


Responsables de Contact Center


Responsables de l'àrea d'Internet


Responsables de Tecnologies


Responsables de Publicitat


Caps de projectes, Analistes, programadors


Responsables de comerç electrònic


Responsables i professionals de desenvolupament de negoci


Professionals d'agències i consultores interactives


Gerents de pimes


Metodologia

La metodologia és eminentment pràctica. On els professors-professionals aprofiten les sessions per fer pensar, discutir, reflexionar i treballar sobre els aspectes més importants del contingut de cada sessió, amb exercicis i pràctiques en grup basats en les experiències reals d'empreses espanyoles, d'altres països europeus o llatinoamericanes.

Horari/Torn

Cap de setmana (divendres de 16:30 a 21: 30h i dissabtes de 9:00 a 14: 00h)

Durada

Des del 2016.09.30 fins al 2016.11.05

Objetius

Aquest nou curs especialitzat ensenya als professionals del màrqueting a desenvolupar les oportunitats que ofereixen les xarxes socials per complir els objectius de relació, comunicació i venda amb clients actuals i potencials. objectius:

A través del Curs Especialitzat aprendràs a ...

Entendre els nous contextos de xarxes i mitjans socials i el seu impacte en les nostres estratègies de màrqueting i comunicació online. Desenvolupar les oportunitats que ofereixen les xarxes socials per optimitzar les nostres estratègies de relació, comunicació i venda amb clients actuals i potencials. Conèixer en profunditat els nous consumidors, el marc general de les Xarxes, Les oportunitats que ens ofereixen aquests mitjans en Publicitat Digital. Com gestionar la reputació online Com desenvolupar estratègies virals. Les mètriques més utilitzades per mesurar resultats i interaccions ...

Perspectives laborals

Els alumnes i antics alumnes de ICEMD tenen accés al Banc de Professionals, una xarxa de més de 4.500 professionals certificats per ICEMD en les competències més importants i innovadores de l'Economia Digital. A través d'aquesta plataforma, els alumnes són contactats per les empreses que busquen perfils especialitzats en competències de l'Economia Digital per incorporar-los en els seus processos de selecció.

Promocions

Descomptes de fins el 35% segons col·lectiu: • Alumnes i antics alumnes ICEMD-ESIC

 • associats AEERC

 • associats adigital

 • Antics Alumnes Associats AESIC

Beques per desocupació:

Facilitem l'accés a la formació a aquelles persones que a hores d'ara compten amb menys recursos.Programa bonificable per la Fundació Tripartita. Si us plau, indiquem si l'hi va bonificar per poder gestionar els tràmits administratius necessaris


 


Preu

2.800 €
Matrícula: 300 ? resta del Curs: 2500 ?

Avantatges del curs

Durant la teva formació, mai estaràs sol. Els directors de Programa, Coordinadors, Professors i l'equip de professionals de ICEMD, que formem L'Institut de l'Economia Digital, t'ajudarem i acompanyarem durant tot el teu temps amb nosaltres; des de l'assessorament per a triar el programa més adequat, acompanyant-te en el desenvolupament de l'estudi, fent el seguiment necessari per poder superar amb èxit el programa i que així la teva formació s'ajusti a les expectatives que vas posar al començament.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Especialitzat de Social Media Management

Curs Especialitzat de Social Media Management