Estètica

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Gràcies a aquest Curs d'Estètica aprendràs tots els aspectes del funcionament d'un negoci d'estètica i els diferents tractaments de bellesa i cura de la pell, a més d'adquirir una nova perspectiva sobre com abordar terapèuticament les afeccions estètiques i tècniques per a la seva aplicació en la consulta . Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector de la salut i la bellesa amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Dominar les tècniques que es desenvolupen a la cabina d'estètica. Realitzar neteja de cutis, manicura, maquillatge i depilació professional. Executar massatges facials i corporals. Tenir els coneixements d'anatomia necessaris per realitzar diferents tipus de massatges. Conèixer tècniques hidrotermals; d'electroestètica; eliminació de borrissol corporal per procediments mecànics, elèctrics i ràdio-elèctrics ...

Destinataris

Aquesta formació està orientada a aquelles persones que els agrada tot el relacionat amb la bellesa i la cura personal, i que veuen en això una professió atractiva.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a professional de l'Estètica.

Pràctiques

Pràctiques garantides en empreses del sector.

Perspectives laborals

Centres i clíniques d'estètica. Negocis relacionats amb la cura del cos, com centres de massatges, dietètica ... Establiments dedicats a la cura d'ungles, maquillatge, etc. Instituts i salons de bellesa i balnearis. Departaments d'estètica en empreses dedicades al tractament de la imatge personal integral.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X