Curs d'Estiu en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper

Curs
Semi-presencial
10 crèdits
3100 €

Descripció

La clau per estar en sintonia amb un mateix i relacionar-se positivament amb els altres és ser amo de la seva pròpia imatge. Quan un s'apropia de la seva imatge transmet seguretat, confiança i atreu positivament a la gent que l'envolta.
El Curs d'Estiu en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper està enfocat a l'estilisme de la imatge i dóna resposta a múltiples preguntes perquè professionals del món de la moda i de la imatge puguin assessorar als seus clients d'una manera eficaç.
El perfil del personal shopper ha d'evolucionar cap a un perfil holístic, el qual tingui en compte tant l'interior com l'exterior de la persona.
El professional de la imatge personal ha de tenir una gran cultura de moda, saber analitzar i adaptar les tendències i la metodologia per poder analitzar els sis aspectes clau de coneixement i projecció de la imatge. També ha de tenir eines per poder assessorar els seus clients en temes com l'ergonomia, el visagisme, color, psicologia o el coaching.
L'alumne ha de realitzar un informe d'assessoria, clar i assertiu, definir bé els diferents serveis que s'ofereixen, realitzar un pressupost de compra alineat a l'estil i les possibilitats de cada client, per deixar-lo convençut i satisfet de la feina realitzada.

Destinataris

Professionals i estudiants del món de la moda que vulguin formar-se en el món de l'assessoria d'imatge i del personal shopping, estilistes, dissenyadors, agències publicitàries, productores, professionals de la comunicació de moda, relacions públiques, botigues de moda, complements i bellesa , aparadoristes, etc.

Metodologia

Per donar més dinamisme i promoure l'aplicació dels coneixements impartits a classe, es realitzen pràctiques des de la primera classe en totes les assignatures, amb exercicis sobre casos actuals i propers. El curs finalitza amb la presentació d'un projecte d'imatge personal realitzat sobre un assessorat real, en el qual s'apliquen tots els coneixements, habilitats i competències adquirides durant el recorregut formatiu.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Durada: 4 setmanes. Data d'inici: 1 de juliol de 2019.

Objectius

L'objectiu del curs d'Assessoria d'Imatge i Personal Shopper és el de facilitar a l'alumnat els coneixements teòrics i pràctics per formar-se professionalment en l'àrea de l'assessoria d'imatge personal.
El curs aprofundeix en els aspectes fonamentals de l'activitat de l'Assessor d'Imatge i Personal Shopper: analitza l'evolució del món de la moda i la bellesa, identifica les tendències per adaptar-les a les característiques i necessitats del client i proposa el shopping adequat.

Perspectives laborals

Treballar de Personal Shopper en boutiques, grans magatzems, cadenes de botigues, hostaleria i turisme, associacions, estaments oficials, departaments de recursos humans, gabinets de premsa, organització d'esdeveniments i agències de models o bé realitzar serveis de Personal Shopper com a treballador independent o contractat per alguna web de moda.

Professorat

Coordinadora: Anna Sabater Ciències Empresarials (UAB), DAF de Màrqueting (ESADE), Disseny de moda (IDEP), Disseny de teixits (Central Sant Martins School of Art), Màrqueting Relacional (IESE), i Gestió de projectes (IESE). Inicia la seva activitat professional a la moda com a integrant de l'equip de disseny tèxtil de Nicolas Bosch. Posteriorment realitza col·leccions tèxtils per Michele Solbiati Sasil i Tèxtil Dobert desenvolupant teixits especials per a Paul Smith, Vivienne Westwood, Nicole Farhi, Giorgio Armani, Yohji Yamamoto, Inditex, Banana Republic, Hugo Boss, Grup Max Mara ... entre d'altres. L'any 2000 s'incorpora a l'equip d'Antonio Miro com a Directora de col·leccions completant així la seva visió del producte des de la idea fins que la peça està en el punt de venda. Paral·lelament inicia la seva col·laboració i activitat docent a l'IED Istituto Europeu di Design impartint classes i producte moda i coordinant la didàctica dels cursos de Màrqueting i Comunicació de moda.

Horari

Dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Cursos més populars
X