IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Curs d'Estiu en Il·lustració i Animació Creativa - Junior

IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Curs
Presencial
5 Crèdits
  • Barcelona
1.100 €

Descripció

En el nostre temps, la força de la imatge és indiscutible. Avui en dia els joves, a través de les múltiples plataformes existents, reben continus inputs i estímuls de la comunicació no verbal.

La comunicació visual i les imatges, se sol representar mitjançant esbossos, dibuixos, cartells, tipografies, productes, publicitat, animacions, etc. La creativitat, considerada com una de les eines més importants de l'ésser humà, aporta a aquest procés la diferenciació necessària per a l'èxit d'un projecte, disseny o producte.

El Curs d'Estiu de Comunicació Visual Creativa té com a objectiu principal introduir l'alumne en la metodologia de creació d'imatges per a l'aplicació en diferents suports de la comunicació i del disseny entenent, al mateix temps, com pensen i treballen els diferents dissenyadors.

Aquest curs s'emmarca en el context multicultural de l'IED Barcelona, ??l'objectiu és aprofundir en coneixements i reflexionar més enllà de cada àrea específica.

Veure més

Destinataris

Joves estudiants entre 15 i 17 anys que volen iniciar-se, a través de la creativitat, en el món de la comunicació visual i comprovar, amb aquest curs, si la seva formació acadèmica podria dirigir-se a carreres relacionades.

Per a aquells joves que senten que tenen actituds creatives o artístiques relacionades amb el sector Visual i que volen conèixer la realitat professional de primera mà per part dels professors que imparteixen el curs i, a més, potenciar i enriquir aquestes actituds i confrontar-les amb altres joves.

Veure més

Metodologia

És un curs molt pràctic en el qual cada alumne realitza diversos exercicis d'il·lustració i posteriorment s'apliquen a dos sectors completament diferents de la Comunicació Visual.

Un exercici s'aplica al món de la ceràmica ideant i fabricant una proposta de rajoles i l'altre exercici tracta de traslladar unes imatges generades a mà, al món digital i realitzar una animació amb un programari especialitzat. Per tant, la metodologia se centra en la creació d'imatges de manera manual per traslladar-les al món del producte i al món de l'animació.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Horari/Torn

De dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.

Durada

Data d'inici: 1 de juliol de 2019
Durada: 2 setmanes.

Objetius

El curs d'estiu en Comunicació Visual Creativa té com a objectiu principal introduir l'alumne en la metodologia de creació d'imatges per a l'aplicació en diferents suports de la comunicació i del disseny.

Es concep com una aportació de motivació, de confiança i d'autoconeixement amb la intenció que cada alumne incorpori aquestes experiències en la seva trajectòria acadèmica i en la seva vida personal. Comprèn al mateix temps com pensen i treballen els diferents dissenyadors segons el seu camp d'actuació.

El pla d'estudi està pensat per construir un espai des d'on crear vincles i compartir els trets diferencials de cada alumne. S'aporten els coneixements tècnics i eines perquè cada estudiant desenvolupi les seves pròpies idees i les sàpiga expressar.

Es traça un procés de disseny on es dóna a entendre la importància de l'observació, la investigació, l'associació de conceptes, la lògica i la importància de la comunicació en cada disciplina.

Preu

1.100 €
També et recomanem aquests cursos