Curs d'Estiu en Disseny Gràfic

Curs
Presencial
Barcelona
10 crèdits
3100 €

Descripció

Llibres, revistes, pòsters, cartells, flyers, packaging, etiquetes, fullets explicatius, logotips de productes i empreses, pàgines web, publicitat online i en la via pública, etc ... Tot el que ens envolta en la quotidianitat precisa de disseny gràfic en el seu funció pràctica i de comunicació.
El Curs d'Estiu en Disseny Gràfic pretén introduir l'ús de les diferents eines tecnològiques que fan servir els professionals de la comunicació visual: Identitat Corporativa, Publicitat, Packaging, Disseny Editorial Tradicional i Digital, Disseny en Moviment, Disseny per Web i Xarxes Socials, Cal·ligrafia , Tipografia, Lettering a més de Tècniques Estètiques i Expressives.

Destinataris

Aquest curs està dirigit principalment a persones que volen iniciar-se o tenir coneixement de les principals eines per a generar projectes gràfics i tenir una base sobre els conceptes elementals del món del disseny gràfic.
Dissenyadors d'un altre àmbits, llicenciats i estudiants de Belles Arts i Comunicació Audiovisual, fotògrafs, editors, publicistes, correctors, periodistes, impressors, tipògrafs, cal·lígrafs que volen aprofundir en el disseny gràfic.
Serà necessària la presentació d'un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas en què algun dels requisits sol·licitats per a l'admissió no es compleixi, l'escola avaluarà cada un dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar l'aspirant a una entrevista personal.

Metodologia

El curs es basa principalment en simular en aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en breafings semi-reals i reals elaborats per empreses. Aquests exercicis serviran per practicar i entendre totes els agents involucrats i així desenvolupar la capacitat creativa i enfrontar-se als diversos encàrrecs del sector. A més d'assignatures teòriques i pràctiques, el Programa inclou assignatures que fomenten la creativitat i entrenen a la manera de pensar i projectar pròpia d'un dissenyador.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'Inici: 1 de juliol de 2019 4 setmanes.

Objectius

L'objectiu del Curs d'Estiu és introduir a les diferents etapes de producció d'un treball gràfic, amb coneixements de les eines bàsiques i dels processos successius a la creació de la peça o de l'obra.
Es toquen els programari imprescindibles per desenvolupar projectes gràfics (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, HTML i CSS), les tècniques de presentació i elaboració de maquetes, la creació de pressupostos i els processos de preimpressió, producció i postproducció.

Professorat

Coordinador: Sergi Freixes Investigador i Dissenyador gràfic. Va cursar els estudis de disseny gràfic a La Massana. L'avalen els seus anys com a creatiu en l'estudi d'Enric Satué (Premi Nacional de Disseny). És coautor dels llibres: "Llibres Prohibits" i "Revistes Prohibides" amb Viena Editorial i "El món de la cervesa artesanal" amb Larousse Editorial. Actualment dirigue seu estudi on col·labora amb les millors editorials del país i és director editorial de Beta Editorial. És comissari de diferents exposicions, com "Contes en guerra. Literatura infantil en temps de guerra "i" Menús de Guerra, cuina d'avantguarda i supervivència "per al Museu d'Història de Catalunya, i és director d'art de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica.

Horari

Dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Cursos més populars
X