IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Curs d'Estiu en Disseny Gràfic

IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Curs
Presencial
10 Crèdits
3.100 €

Descripció

Llibres, revistes, pòsters, cartells, flyers, packaging, etiquetes, fullets explicatius, logotips de productes i empreses, pàgines web, publicitat online i en la via pública, etc ... Tot el que ens envolta en la quotidianitat precisa de disseny gràfic en el seu funció pràctica i de comunicació.

El Curs d'Estiu en Disseny Gràfic pretén introduir l'ús de les diferents eines tecnològiques que fan servir els professionals de la comunicació visual: Identitat Corporativa, Publicitat, Packaging, Disseny Editorial Tradicional i Digital, Disseny en Moviment, Disseny per Web i Xarxes Socials, Cal·ligrafia , Tipografia, Lettering a més de Tècniques Estètiques i Expressives.

Veure més

Destinataris

Aquest curs està dirigit principalment a persones que volen iniciar-se o tenir coneixement de les principals eines per a generar projectes gràfics i tenir una base sobre els conceptes elementals del món del disseny gràfic.

Dissenyadors d'un altre àmbits, llicenciats i estudiants de Belles Arts i Comunicació Audiovisual, fotògrafs, editors, publicistes, correctors, periodistes, impressors, tipògrafs, cal·lígrafs que volen aprofundir en el disseny gràfic.

Serà necessària la presentació d'un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas en què algun dels requisits sol·licitats per a l'admissió no es compleixi, l'escola avaluarà cada un dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar l'aspirant a una entrevista personal.

Veure més

Metodologia

El curs es basa principalment en simular en aula un estudi professional on es realitzen diferents projectes basats en breafings semi-reals i reals elaborats per empreses. Aquests exercicis serviran per practicar i entendre totes els agents involucrats i així desenvolupar la capacitat creativa i enfrontar-se als diversos encàrrecs del sector.
A més d'assignatures teòriques i pràctiques, el Programa inclou assignatures que fomenten la creativitat i entrenen a la manera de pensar i projectar pròpia d'un dissenyador.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Horari/Torn

Dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.

Durada

Data d'Inici: 1 de juliol de 2019
4 setmanes.

Objectius


L'objectiu del Curs d'Estiu és introduir a les diferents etapes de producció d'un treball gràfic, amb coneixements de les eines bàsiques i dels processos successius a la creació de la peça o de l'obra.

Es toquen els programari imprescindibles per desenvolupar projectes gràfics (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, HTML i CSS), les tècniques de presentació i elaboració de maquetes, la creació de pressupostos i els processos de preimpressió, producció i postproducció.Preu

3.100 €
També et recomanem aquests cursos