IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Curs d'estiu en Disseny de Joies

IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Curs
Semi-presencial
10 Crèdits
3.100 €

Descripció

Des de la prehistòria, la màgia del metall, la possibilitat de poder-lo treballar i dominar-conferir a l'home un poder i una emoció excepcionals. Aquest poder, unit a una metodologia de disseny, aporta al dissenyador de joies una experiència completa i molt gratificant.

Les joies en el món de la Moda són un complement estrella. Transfereixen emoció i sentiments sent el toc final, el concepte concloent de totes les col·leccions.

L'objectiu del Curs d'Estiu en Disseny de Joies és dotar els alumnes dels coneixements i eines necessaris per projectar, dissenyar i realitzar una peça amb metall. Se segueix tot el procés de creació del disseny i producció d'una joia des de la inspiració, la representació i il·lustració del concepte, fins a la representació gràfica i modelatge del metall per aconseguir la peça final.

Veure més

Destinataris

El curs està dirigit tant a estudiants de disseny com a llicenciats, o professionals que vulguin viure una nova experiència formativa on posar en pràctica les seves habilitats creatives.

És requisit la presentació d'un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas en què algun dels requisits demanats per part del Servei d'Informació i Orientació per a l'admissió no es compleixi, l'escola avaluarà cada un dels casos singularment, reservant-se el dret a convocar l'aspirant a una entrevista personal.

Veure més

Metodologia

El curs combina classes teòriques i pràctiques per aconseguir adquirir els objectius del programa.

Les classes pràctiques són en un taller de joieria i es realitzen peces seguint diferents metodologies de treball i de fabricació: cera fosa, prototipació 3D i un projecte final amb una petita col·lecció de mínim 3 peces realitzades al taller.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Horari/Torn

Dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.

Durada

Durada: 4 setmanes.
Data d'inici: 1 de juliol de 2019.

Objectius

L'objectiu del Curs d'Estiu en Disseny de Joies és dotar els alumnes de coneixements i habilitats per projectar i realitzar una peça amb metall.

El curs segueix tot el procés de creació del disseny i producció d'una joia. S'inicia amb la focalització d'un concepte prenent inspiració tant de la història de l'art com de la història de la joieria, relacionant-lo amb les tendències actuals del món de la Moda. Posteriorment es continua per la presentació i il·lustració de les primeres idees arribant al contacte amb el material i es finalitza amb la introducció al maneig de les eines de taller i de modelació 3D.

Preu

3.100 €
També et recomanem aquests cursos