Curs d'Estiu en Disseny de Mobiliari

Curs
Presencial
Barcelona
10 crèdits
3100 €

Descripció

En el Curs d'Estiu en Disseny de Mobiliari es tracta el disseny en els seus tres eixos principals: el de l'edició, el del disseny i el de la fabricació. El curs comprèn, a través de professionals i experts del sector, els detalls de cada un dels eixos i com s'executen en el món professional a petita ia gran escala. L'estudiant compta amb les seves pròpies limitacions i virtuts, així com les del taller de l'escola, que és el seu 'fàbrica', per poder desenvolupar des de zero una petita producció en sèrie.

Temari

Setmana 1: Edició d'una peça de mobiliari.
Setmana 2: Disseny d'una peça concreta de mobiliari.
Setmana 3: Fabricació i autoproducció, en aquest cas en sèrie, de la peça dissenyada.
Setmana 4: Comunicació i presentació de la peça produïda.

Destinataris

Professionals del món del disseny, que estiguin cursant o que hagin cursat un grau en disseny o arquitectura. També per a professionals que vulguin aprofundir en el món del mobiliari.

Metodologia

Aquest curs se centra bàsicament en la pràctica, el fer, sense oblidar en tot moment el procés editorial, de disseny, de fabricació i de comunicació a seguir. D'aquesta manera cadascuna de les quatre setmanes se centra en un dels temes com a protagonista, estant sempre present, en menor mesura, els altres temes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Durada: 4 setmanes. Data d'inicio: 1 de juliol de 2019.

Objectius

Entendre què és una editora i la importància de l'editor en una empresa de mobiliari.
Entendre la importància del disseny d'una peça tenint en compte els processos de fabricació dels quals es disposa.
Entendre la importància de fer les coses per un mateix, de principi a fi, tenint en compte que no sempre és la millor opció, encara que sí una possibilitat i sens dubte un gran exercici.
Edita, dissenyar i fabricar de forma real. D'aquesta manera l'estudiant acaba el curs amb una petita producció en sèrie, no amb un simple prototip.
Comprendre, en definitiva, el procés d'edició, disseny i fabricació d'una peça en el món professional a través de professionals en el sector i per la pràctica d'un mateix al llarg del curs.

Professorat

Coordinador: Marc Morro. Moblista i cofundador de AOO.

Horari

Dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Cursos més populars
X