Curs d'Estiu en Disseny de Moda Junior

Curs
Presencial
Barcelona
5 crèdits
1150 €

Descripció

El Món de la Moda és un sector en contínua expansió que aporta moltes possibilitats a diferents perfils professionals. Molts joves tenen molt clar que volen dedicar-se al disseny de moda i altres en canvi estan dubtant entre diferents opcions dins d'aquest sector.
El Curs d'Estiu Júnior en Disseny de Moda aporta una idea molt concreta del procés de disseny als joves que tenen clar el seu futur com a dissenyadors de moda i proporciona una experiència en aquest àmbit als que encara no tenen clar el seu perfil.
En ambdós casos el curs és una aportació de motivació, confiança i autoconeixement d'un mateix en relació amb el món del disseny de moda per poder definir pas a pas una experiència acadèmica i personal.

Destinataris

Estudiants entre 15 i 17 anys que es troben valorant com continuar la seva formació acadèmica i tenen interès en iniciar-se en les diferents disciplines del disseny. Per a aquells joves que senten que tenen aptituds creatives o artístiques que no estan desenvolupant però els ve de gust explorar. Per a aquells altres joves amb dificultat escolar o falta de motivació, que volen definir-se, aprendre a organitzar-se i a gaudir a través de la formació.

Metodologia

El programa s'enfoca com una immersió en les diferents disciplines de disseny, explorant cadascuna d'elles amb eines i recursos propis. D'altra banda s'indaguen diferents tècniques i llenguatges des d'una perspectiva global: poètica, visual, plàstica, escultòrica, teatral, musical. Tots els exercicis es tanquen materialitzant la vivència construint conjuntament una obra, en ella, el grup barreja eines i coneixements del món del disseny i de l'art.

Durada

Durada: 2 setmanes. Data d'inici: 1 de juliol de 2019.

Objectius

El curs s'entén com una aportació de motivació, de confiança, d'autoconeixement, amb la intenció que cada alumne incorpori aquestes experiències en la seva trajectòria acadèmica i en la seva vida personal. Comprenent alhora com pensen i treballen els diferents dissenyadors segons el seu camp d'actuació. El pla d'estudis està pensat per construir un espai des d'on crear vincles i compartir els trets diferencials de cada alumne. S'aporten els coneixements tècnics i eines perquè cada estudiant desenvolupi les seves pròpies idees i les sàpiga expressar. Es traça un procés de disseny on es dóna a entendre la importància de l'observació, la investigació, l'associació de conceptes, la lògica i la comunicació en cada disciplina.

Professorat

Fabricio Pérez Martínez Realitza els seus estudis a l'Institut de la Moda a Barcelona i després a 1995 completa la seva formació de Disseny i creació de Patronatge Industrial a l'American Mitchell Designing School a Barcelona. El 1997 al costat del seu soci crea "llamazares y de delgado", dissenyant i produint 2 col·leccions a l'any per dona i home des de llavors. El 2006 es vincula com a docent a l'IED on imparteix classes de patronatge cavaller per als cursos de Disseny de Moda i Fashion Design, des del 2011 l'assignatura de Men Collection, el 2012 projecte Col·lecció Home, sent actualment el Coordinador del BA Fashion Design a dit centre.

Horari

De dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Cursos més populars
X