Curs d'Estiu en Fotografia de Moda

Curs
Presencial
10 crèdits
3100 €

Descripció

El Curs d'Estiu en Fotografia de Moda presenta una visió àmplia i creativa de tots els components necessaris per poder realitzar i obtenir una imatge de moda competitiva per al món editorial, campanyes de firmes de moda, fotografia comercial, de producte o street style.
Es realitzen exercicis que abasten aspectes artístics i tècnics des del punt de vista fotogràfic, així com aspectes d'altres disciplines associats a un shooting de moda, com l'estilisme, el maquillatge i perruqueria, la direcció d'art, la producció i postproducció, entre d'altres .

Destinataris

El curs va dirigit a totes aquelles persones interessades en la fotografia i en el món de la moda que volen desenvolupar aspectes creatius associats a la imatge. No solament per poder realitzar sessions de fotos, sinó també per poder dirigir i treballar vocabularis i conceptes dins d'aquest sector.
Perfil dels estudiants:
Estudiants i professionals d'arquitectura, disseny, interioristes, comunicació, responsables d'empreses de retail, branding o visual merchandising, entre altres, que volen especialitzar-se en fotografia de moda per saber com enfrontar-se de manera eficaç a un sector cada vegada més competitiu i canviant.

Requisits

És imprescindible tenir nocions bàsiques de fotografia, programes de tractament d'imatge (Photoshop) i tenir una màquina fotogràfica digital rèflex.
Els estudiants han de tenir coneixements de disseny a nivell professional o acadèmic, i conèixer el funcionament de programes de tractament d'imatge.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'inici: 1 de juliol 2019. Durada: 4 setmanes.

Objectius

Conèixer els aspectes artístics de la fotografia de moda
Saber com aplicar els coneixements tècnics fotogràfics
Conèixer els fotògrafs de referència en el món de la moda
Conèixer la professió del fotògraf de moda
Estudiar les tendències de la fotografia de moda
Afrontar la direcció de shootings de moda
Generar conceptes per treballar en equip
Conèixer les nocions bàsiques d'estilismes, maquillatge i perruqueria per als shootings
Tenir control de les diferents fases de producció
Adquirir coneixements de postproducció i retoc

Professorat

Coordinador: Daved Pérez Urbano Reconegut fotògraf de moda i col·laborador habitual de diverses publicacions nacionals. Després llicenciar-se en Psicologia per la UB, estudia fotografia. El seu treball se centra en la fotografia de moda i retrat. Col·labora amb revistes com Woman, Vanitat, Vein, El Magazine d'El Mundo, El Magazine de la Vanguardia, Metall, etc. També realitza catàlegs de moda i fotografia publicitària per a marques com Diesel, Gas, Yerse, Ja Iu Mes o Louis Vuitton. En el vessant artístic, ha format part d'exposicions com Estoril FashionArt 2010 i Les Recontre d'Arles 2008, en la categoria de Discovery Award seleccionat per Luis Venegas. I en sales com El Canal d'Isabel II i la Tecla Sala, entre d'altres.

Horari

Dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Cursos més populars
X