Curs d'Estiu Global Design Júnior

Curs
Presencial
5 crèdits
1150 €

Descripció

El curs oficial ja haurà finalitzat, queden enrere els nervis de les últimes entregues i exàmens, l'exigència personal d'obtenir bones qualificacions o la incertesa de què estudiar el proper any.
L'estiu ja és aquí, i encara que alguns necessitaran realitzar classes particulars, reforçar coneixements o anar-se'n de vacances, us proposem un parèntesi de dues setmanes amb aquest curs de Global Design Junior.

El Curs d'Estiu a Global Design Junior proposa descobrir les diferents àrees del disseny: producte, interiors, moda i gràfic. Ofereix la possibilitat d'investigar en processos creatius afins a aquestes disciplines per descobrir així el potencial de cada ésser humà i activar els radars en el món de la creació.

Aquest curs s'emmarca en el context multicultural de l'IED Barcelona, ??l'objectiu és aprofundir en coneixements i reflexionar més enllà de cada àrea específica perquè l'alumne tingui una visió més profunda de les àrees del disseny i pugui començar a perfilar la seva trajectòria acadèmica i personal .

Destinataris

Estudiants entre 15 i 17 anys que es troben valorant com continuar la seva formació acadèmica i tenen interès en iniciar-se en les diferents disciplines del disseny. Per a aquells joves que senten que tenen aptituds creatives o artístiques que no estan desenvolupant però els ve de gust explorar. Per a aquells altres joves amb dificultat escolar o falta de motivació, que volen definir-se, aprendre a organitzar-se i a gaudir a través de la formació.

Metodologia

El programa s'enfoca com una immersió en les diferents disciplines de disseny, explorant cadascuna d'elles amb eines i recursos propis. D'altra banda s'indaguen diferents tècniques i llenguatges des d'una perspectiva global: poètica, visual, plàstica, escultòrica, teatral, musical. Tots els exercicis es tanquen materialitzant la vivència construint conjuntament una obra, en ella, el grup barreja eines i coneixements del món del disseny i de l'art.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici: 01/07/19 Durada: 2 setmanes.

Objectius

El curs s'entén com una aportació de motivació, de confiança, d'autoconeixement, amb la intenció que cada alumne incorpori aquestes experiències en la seva trajectòria acadèmica i en la seva vida personal. Comprenent alhora com pensen i treballen els diferents dissenyadors segons el seu camp d'actuació. El pla d'estudis està pensat per construir un espai des d'on crear vincles i compartir els trets diferencials de cada alumne. S'aporten els coneixements tècnics i eines perquè cada estudiant desenvolupi les seves pròpies idees i les sàpiga expressar.
Es traça un procés de disseny on es dóna a entendre la importància de l'observació, la investigació, l'associació de conceptes, la lògica i la comunicació en cada disciplina.

Professorat

Coordinador: David Ortega Gómez.

Horari

De dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Cursos més populars
X