Cursos d'estiu E.S.O., Batxillerat

Curs
Presencial
2 mesos
entre 500 € i 1000 €

Descripció

Per què un Curs d'Estiu?

Amb la implantació dels exàmens de recuperació al setembre, oferim als alumnes d´ESO i Batxillerat un curs durant els mesos de juliol i agost, per poder superar les assignatures que els quedin pendents. Per aquells que hagin passat justets de curs o amb mancances a alguna assignatura aquest curs es l´idoni per reafirmar conceptes. A part de les assignatures, es donaran tècniques d´estudi cada dia per a millorar els hàbits dels seus fills.LA NOSTRA FORMACIÓ

Metodologia

La nostra oferta formativa es ÚNICA i EXCLUSIVAMENT PRESENCIAL, a l´ANTIGA. Evidentment estem al dia amb les noves tecnologies, però considerem una falta de rigor pretendre ensenyar assignatures com Matemàtiques, Física o Química via on-line. Grups reduïts amb rigorós control d'assistència. Opció de tarda d´estudi guiat. Material didàctic propi sempre seguint les pautes marcades per la Generalitat. Combinació de teoria i molta pràctica. Si hi han deures que presentar, nosaltres donarem l´ajuda necessària per presentar-los de la millor forma.

Recomanem que els pares siguin partícips del procés d´aprenentatge i sol·licitin entrevistes i/o informes amb els nostres tutors. Una comunicació fluïda amb la família és indispensable per a la millora de l'alumne.

Horari

4h per assignatura a la setmana, la nostra oferta acadèmica és la més amplia del mercat: Dilluns a Divendres de 9 a 14h (20 hores a la setmana)
Cursos d'estiu E.S.O., Batxillerat
Academia GUIU - Desde 1892
Campus i seus: Academia GUIU - Desde 1892
Academia GUIU - Desde 1892
C/ Aragó, 233 08007 Barcelona
Cursos més populars
X