Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Màster
Presencial
Oficial / Homologat
90 Crèdits
 • Barcelona
28.500 €

Descripció

L'Executive MBA de la UPF Barcelona School of Management et convertirà en un directiu multifuncional amb capacitat de lideratge i de desenvolupament de noves iniciatives empresarials.

L'Executive MBA s'ha dissenyat a partir d'una proposta de valor innovadora. Concebut per preparar professionals que aportin solucions transformadores a la societat, l'economia i el coneixement, el programa farà que reavaluïs les teves competències professionals per tal d'adaptar-les ràpidament a una realitat variable i en constant repte.

Al llarg de l'Executive MBA treballaràs en un repte professional, un projecte que definiràs des de l'inici sota la supervisió d'un mentor que t'ajudarà a identificar els coneixements clau que hauràs d'adquirir durant el curs. El mentor t'ajudarà a identificar experts, empreses o activitats que puguin enriquir el teu projecte a través de les últimes tendències en formació (Moocs, OpenCourseWare, etc.).

El programa és impartit per directius d'empreses punteres i per professors de reconegut prestigi internacional del departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra, que han dissenyat les assignatures aplicant la metodologia del flipped learning.

L'Executive MBA està dirigit a titulats universitaris preferiblement amb una experiència laboral mitjana de cinc anys i que actualment ocupin un càrrec de responsabilitat.

Titulació oficial acreditada per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.
Veure més

Temari del curs

 1. Perquè t'ajudarà a solucionar un repte empresarial real dissenyat per tu mateix amb l'ajuda d'un mentor expert.
 2. Pel seu professorat: a l'Executive MBA hi imparteixen classes professors de la talla d'Oriol Amat o Xavier Puig, prestigiosos acadèmics de la Universitat Pompeu Fabra.
 3. Perquè al challenge final resoldràs un repte empresarial plantejat per empreses reals. Mango, Caixabank, CAF i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ja han confiat els seus casos a participants de la UPF Barcelona School of Management.
 4. Perquè treballaràs les competències professionals que la UPF Barcelona School of Management ha identificat com a claus per als directius del segle XXI: Lideratge, comunicació, cooperació, pensament adaptatiu i aprenentatge autònom.
 5. Perquè l'avalen els més de 400 professionals formats al llarg de les 15 edicions anteriors, procedents d'empreses com Caixabank, PwC, Cuatrecasas, HP, Boheringer, Novartis, IBM, etc.
 6. Perquè incorpora un model d'aprenentage propi i avançat, basat en la filosofia educativa que s'expressa al manifest de la UPF Barcelona School of Management.
Veure més

Destinataris

L'Executive MBA s'adreça a titulats universitaris que preferiblement disposin d'una experiència laboral de 5 anys i que vulguin impulsar la seva carrera professional.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Horari/Torn

Divendres de 16 a 21 h i dissabte de 9 a 14 h

Places

25

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona School of Management

Objetius


 • Aprendre a ser un mànagermultifuncional que pugui assumir projectes transversals.

 • Desenvolupar aptituds directives de lideratge, comunicació, presa de decisions, creativitat i innovació.

 • Incrementar la confiança per liderar nous projectes i assumir nous reptes.

 • Adquirir les eines per desenvolupar una iniciativa empresarial.Perspectives laborals

Tenint en compte la capacitació que l'alumne adquireix durant la realització d'aquest programa d'estudis, a la finalització del mateix, tindrà com a sortida professional l'exercici de la funció d'administració i direcció general d'empreses i altres organitzacions de qualsevol tipus.

Així mateix, podrà optar a llocs directius en qualsevol de les àrees funcionals identificades a l'empresa (màrqueting, finances, recursos humans, producció, etc.).

Preu

28.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Executive MBA

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos