Curs Experiència d'usuari: De l'Estratègia a Prototip - Escola d'Estiu

Descripció

En aquest curs aprendràs els mètodes i tècniques claus del disseny d'experiència d'usuari (UX), mitjançant els quals podràs crear productes interactius que es diferenciïn dels de la competència. De manera pràctica, aprendràs a definir l'estratègia de UX, a analitzar la competència i a investigar els teus usuaris. T'iniciaràs en disciplines com el disseny d'interacció i l'arquitectura d'informació. Finalment, aplicaràs tècniques per arribar a resultats concrets com wireframes i prototips, que fan avançar el desenvolupament del producte i permeten validar el camí de disseny escollit.

Temari

1. Introducció a l'experiència d'usuari
2. Investigació: mètodes qualitatius
3. Modelat: persones i escenaris
4. Disseny i arquitectura d'informació
5. Prototipatge i avaluació de la usabilitat

Destinataris

Graduats o estudiants d'últim curs en Disseny. Graduats o estudiants d'últim curs en Enginyeria de telecomunicacions i/o informàtica. Graduats o estudiants d'últim curs en Ciències de la comunicació. Professionals amb experiència acreditada en l'àmbit del disseny

Requisits

Material necessari Material d'oficina i portàtil

Metodologia

El curs té un caràcter pràctic que combina l?exposició teòrica de continguts amb l?aplicació de mètodes pràctics de caràcter lúdic que permetran a l?alumne aplicar els conceptes apreses en contextos reals.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Durada del curs: Del 10 al 14 de juliol de 2017

Objectius

Entendre l'experiència d'usuari com una metodologia que permet augmentar la satisfacció en l'ús de productes i serveis interactius.
Aprendre les diferents fases d'un projecte d'interacció i aplicar els processos, mètodes i tècniques pròpies del disseny d'experiències a la definició, execució i avaluació de productes i serveis interactius des d'una perspectiva centrada en l'usuari.

Promocions

Els membres de l'Associació d'Antics Alumnes d'ELISAVA, Elisava Alumni amb categoria Bold, tindran un 15% de descompte en l'import de la matrícula.

Professorat

ROSA LLOP

Horari

De 9 h a 14:15 h
Curs Experiència d'usuari: De l'Estratègia a Prototip - Escola d'Estiu
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Campus i seus: Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
La Rambla 30-32 08002 Barcelona
Cursos més populars
X