Descripció

L'MBA Online ofereix tota la potència de formació directiva dels millors MBA mitjançant un programa únic basat en escenaris empresarials reals (Scenario Centered Curriculum). La característica més important i diferencial d'aquest màster és la seva metodologia d'aprenentatge experiencial learn-by-doing. Amb ella, no només aprendràs coneixements teòrics que pots aconseguir de moltes maneres, sinó que aconseguiràs experiència professional en les diferents àrees funcionals, fet que et permetrà desenvolupar sobre la base de la pràctica, les competències i habilitats necessàries per a la direcció, gestió i presa de decisions empresarials.Et veuràs embolicat en escenaris empresarials reals que hauràs de resoldre en equip, amb el suport expert d'un mentor que et qüestionarà i t'oferirà feedback continu, i et avaluarà per l'elaboració de documents executius i no amb exàmens. L'MBA Online no és un màster online més, centrat en l'adquisició de continguts teòrics, sinó un programa dissenyat per aconseguir de forma pràctica i real les competències i habilitats de direcció i administració d'empreses demandades en el mercat actualment.-Programa learn-by-doing amb rol actiu de l'estudiant: raonar, discutir, produir. Focus en competències funcionals i en l'aplicació pràctica.-Aprenentatge en escenaris de negoci reals: entorn immersiu d'alta motivació.-Treball individual i en equip, reunions virtuals de progrés, fòrums i feedback.-Mentors i aprenentatge socràtic. Hores de contacte efectives per debatre i resoldre dubtes.-Avaluació basada en la consecució d'objectius i en el rendiment.

Veure més

Temari del curs

l Màster en Administració d'Empreses (MBA) és un programa oficial de 120 crèdits ECTS de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

El programa es compon de 6 mòduls (escenaris empresarials) independents de 20 ECTS cadascun conduents a títols propis de postgrau de La Salle Open University (UOLS).

Els mòduls poden ser cursats com a part del MBA o en edicions independents i reconèixer els crèdits aprovats en el programa oficial de màster MBA:

     finances
     Acceleració i finançament de projectes empresarials
     Operacions i Supply Chain Management
     Màrqueting i Comunicació
     Direcció de projectes i Vendes
     Lideratge i gestió d'empresa
Veure més

Destinataris

Si ets una persona dinàmica, versàtil, creativa, disciplinada, proactiva, amb mentalitat oberta i sempre estàs buscant nous reptes, el MBAOL va dirigit a tu.L'MBA Online està enfocat a tots aquells titulats universitaris que vulguin orientar el seu perfil professional cap a la direcció i gestió d'empreses o de les seves àrees funcionals. D'altra banda, es dirigeix ??a aquells emprenedors que requereixin coneixements específics en administració d'empreses per posar en marxa el seu propi negoci.El resultat és una excel · lent carta de presentació per millorar el perfil professional com a futur directiu, empresari o emprenedor, per incrementar la capacitat de presa de decisions, així com augmentar l'habilitat per dirigir i gestionar negocis en entorns internacionals.

Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Experimental MBA on-line

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Experimental MBA on-line